به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، کرمرضا پیریایی امروز (8 آذر) درگردهمایی شوراهای امر به معروف و نهی از منکر ادارات و نهادهای استان که در تالار معصومیه استانداری و با حضور حجت الاسلام صادق زاده، معاون ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر کشور برگزار شد، گفت: گسترش همه جانبه و فراگیر امر به معروف و نهی از منکر در جامعه اسلامی، نیازمند عزم و مشارکت همگانی است.
وی با بیان این که اقامه امر به معروف و نهی از منکر به عنوان یک ضرورت دینی، همواره باید مورد توجه قرار گیرد، افزود: کلیات طرح ترویج و اشاعه این دو فریضه در سطح ادارات و نهادهای استان، تهیه شده که اجرای موثر و کارآمد آن مستلزم همکاری دستگاه های اجرایی است.
استاندار قم لزوم اهتمام جدی مدیران و اعضای شوراهای امر به معروف و نهی از منکر دستگاه ها را نسبت به احیای این دو فریضه مهم و اساسی یادآور شد و گفت: نباید دستگاه ها به بهانه های مختلف از پرداختن به این کار بزرگ و ارزنده دینی و فرهنگی غفلت کنند.
پیریایی با تاکید بر ضرورت دقت در گزینش و انتخاب اعضای شوراهای امر به معروف و نهی از منکر ادارات، تصریح کرد: کسی که می خواهد نسبت به این فریضه الهی ادای دین کند، باید خودش اعتقاد قلبی به این امر داشته باشد.
معاون ادارات و کارخانجات ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر کشور نیز در این جلسه با استناد به آیات و روایات، ضرورت توجه به فریضه امربه معروف و نهی از منکر را مورد تاکید قرار داد و گفت: اجرای این فریضه الهی شیوه ها و مراتبی دارد و آمربه معروف و ناهی از منکر باید به این شیوه ها و مراتب توجه کند.
حجت الاسلام صادق زاده معرفی درست فریضه، زنده کردن فرهنگ پذیرش و تذکر لسانی را سه شرط اقامه این دو فریضه در جامعه، عنوان و اظهار کرد: تحقق این موضوعات با توسعه و تعمیق آموزش وارتقای آگاهی مردم نسبت به فریضه واجب امر به معروف و نهی از منکر و اجرای طرح ها و برنامه های آموزشی عمومی کارکنان دولت امکانپذیر خواهد بود.
وی تذکر لسانی را وظیفه همگانی و رسالت اصلی شوراهای امر به معروف و نهی از منکر دستگاه ها دانست و افزود: با احیای فرهنگ نصیحت پذیری و تذکر، باید جامعه را از بی تفاوتی نجات داد.
پایان پیام/
نظر شما