مشکل نقدینگی مباشرین برای تهیه کالاهای اساسی حل و فصل شود

معاون برنامه ریزی استانداری سمنان گفت: مشکل نقدینگی مباشرین برای تهیه کالاهای اساسی باید از طریق بانک ها با پرداخت تسهیلات کم بهره حل و فصل شود.

 به گزارش خبرگزاری شبستان از سمنان، مفید غلامی درجلسه شورای نظارت و کنترل بازار استان سمنان با اعلام این مطلب گفت: جلسات کنترل بازار بصورت مستمر برگزار شده تا وضعیت بازار بررسی و تصمیم گیری شود.


وی افزود: به جهت بهبود وضعیت بازار همکاری اصناف و سازمان ها ضروری است تا وارد کارشوند و کارهای کارشناسی انجام دهند.
 

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان در ادامه گفت: درخصوص جذب و توزیع کالاهای اساسی در ایام پایانی سال اقداماتی صورت گرفته و با برنامه ریزی و حفظ شرایط بازار در جهت جذب و تنظیم بازار میوه و مرکبات اقداماتی در حال اجرا است.


علی پور نبوی افزود: در حال حاضر 384 تن گوشت مرغ خریداری شده وذخیره سازی گوشت مرغ در استان صورت گرفته و قیمت مصوب آن نیز چهار هزارو600 تا چهار هزارو800 تومان است.


وی خاطرنشان کرد:گوشت قرمز نیز در سطح استان با قیمت 16 هزارو200 تومان توزیع و80 تن گوشت گوساله جذب شده است و20 تن برای نذورات محرم و صفر در نظر گرفته شده و 60 تن دیگربه شهرستان های تابعه اختصاص داده شده و درحال توزیع است. 
 

پورنبوی افزود: شش هزار و 478تن کنجاله، دو هزار و 80 تن ذرت و پنج هزار و926  تن جومیزان ورودی این اقلام به استان است که هرکدام از آنها به میزان لازم بین مرغداران و دامداران توزیع شده است.


وی تصریح کرد: علاوه بر برنج تایلندی که در بازار توزیع شد. میزان 300 تن برنج هندی به استان تخصیص که به میزان 200 تن به شهرستان های تابعه تقسیم شده است.


رییس سازمان صنعت، معدن وتجارت اشاره نمود: 360 تن شکر با نرخ یک هزار و400 تومان از طریق فروشگاه های زنجیره ای و واحدهای صنفی و در شهرستان های تابعه نیز توزیع شده است و میزان سهمیه شکر در سمنان و مهدیشهر 104 تن، در شاهرود و میامی 136 تن، در دامغان 54 تن، درگرمسار و آرادان 48 تن بوده است.


وی تصریح کرد: روغن نباتی که کمبود آن در 40 روز پیش محسوس بود و به علت جو روانی ایجاد شده در بازار اقدامات ویژه ای صورت گرفته است.جهت تامین روغن نباتی جامد استان 300 تن با شرکت کشت و صنعت شمال هماهنگی شده که 80 تن روغن جامد به استان حمل شده است و در شبکه توزیع قرار گرفته و 310 تن دیگر در دستور کار قرار گرفته است و 100 تن دیگر برای ایام محرم و نذورات در نظرگرفته شده تا کمبودی نباشد و توزیع و تنظیم بهینه آن حل شود.


وی افزود: در ماه محرم وصفر کالاهایی از جمله برنج و گوشت با هماهنگی سازمان تبلیغات اسلامی و هیاتها شناسایی میشوند و با نظر سازمان تبلیغات اسلامی سعی می شود قسمتی از نذورات تامین شود و اقلام اساسی که مورد نیاز مردم است نسبت به توزیع آن اقدام شود.


پورنبوی خاطرنشان کرد: برنج هندی 300تن،شکر 360 تن،ذرت دو هزارو80تن، سویا شش هزارو478 تن،مرغ منجمد 384 تن،گوشت قرمز 80 تن ذخیره سازی شده که با تعامل و همکاری سایر دستگاه های ذیربط این ذخیره سازی ها انجام گرفته است.


وی خاطرنشان کرد: تامین ارزاق و مایحتاج عمومی مردم در دستور کار سازمان قرار دارد، اگر مباشرین استانی تامین مالی شوند و مشکل نقدینگی نداشته باشند نیاز استان برطرف می شود و ما می توانیم بازار عید را به خوبی کنترل کنیم.


وی اظهار داشت: در ایام پایانی سال با توجه به افزایش تقاضا پرتقال و سیب هم به میزان لازم ذخیره سازی شده است و بازرسی هم باید نظارت کاملی بر انبارها و سردخانه ها داشته باشد.


وی درخصوص اهم اقدامات انجام شده در راستای ذخیره سازی میوه و مرکبات اظهار داشت: در حدود 300 تن سیب درختی که 50% سیب قرمز و 50% زرد است، تامین شده است و جهت خرید 200 تن سیب از شاهرود هماهنگی های لازم به عمل آمده است.

 

وی افزود: هماهنگی جهت خرید و ذخیره سازی 700 تن پرتقال با نرخ حداکثر 1450 تومان صورت گرفته و برنامه ریزی جهت عرضه موز در ایام پایانی سال از سوی سازمان صنعت،معدن و تجارت استان با هماهنگی وزارت متبوع در حال انجام است.

 

در پایان پورنبوی به اقدامات نظارت و بازرسی سازمان اشاره نمود و گفت: در سالجاری تعداد 64 هزار مورد بازرسی از واحدهای صنفی صورت گرفته و 4787 مورد تخلف کشف شده است ودر حدود 3200 مورد بازرسی از نانوایی های سطح شهر انجام شده که ارزش آن 51 میلیون تومان است و تعداد 349 واحد متخلف شناسایی شده است .


در این جلسه عندلیب رییس مجمع امور صنفی نیز گزارشی از اقدامات مجمع امور صنفی در راستای تنظیم بازار ارائه نمودند.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 199597

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha