به گزارش خبرگزاری شبستان از استان چهارمحال و بختیاری، حجت الاسلام محمدعلی نکونام، نماینده ولی فقیه دراستان و امام جمعه شهرکرد، در نشست هم اندیشی طلاب و روحانیون استان گفت: دستیابی به رشد و تعالی دینی و علمی نیازمند برخورداری از حضور علما و روحانیون است و بر همین اساس باید قدردان این نظام بود چرا که زمینه فعالیت و هدایتگری را برای ایشان فراهم کرده است.
وی با اشاره به موقعیت روحانیت در سالهای قبل از پیروزی انقلاب اسلامی افزود: در نظام ستمگر پهلوی هیچ جایگاهی برای روحانیت وجود نداشت و رژیم طاغوت با ابزارها و اقدامات متعدد درصدد تضعیف این شان مهم اجتماعی برمیآمد.
وی تصریح کرد: این در حالی است که پس از پیروزی انقلاب اسلامی نقش روحانیت برجسته شد و ضروری است تا در قدرشناسی و حفظ این نعمت بزرگ و دستاورد مهم انقلاب اسلامی بکوشیم.
امام جمعه شهرکرد در ادامه با بیان اینکه لازم است تهذیب و اخلاق در راس برنامههای حوزههای علمیه استان قرار بگیرد، اظهار داشت: با تهذیب و اخلاق میتوان در ارائه الگوهای والایی از طلاب برای نسلهای آینده گامهای بزرگی برداشت.
حجتالاسلام نکونام بر ضرورت تقویت حوزههای علمیه استان تاکید کرد و گفت: خوشبختانه فضای حاکم در این استان فضای بسیار خوبی در راستای تقویت و توسعه فعالیتهای حوزوی است و باید از این فرصت به نحو مطلوب استفاده کرد.
وی وحدت و همدلی را رمز مهم موفقیت در امور دانست و تصریح کرد: با وحدت، انس و همدلی میتوان برنامههای دینی و فرهنگی استان را با سرعت بیشتری به پیش برد.
نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری با تأکید بر ضرورت تشکیل یک ستاد دینی و فرهنگی در این استان خاطرنشان کرد: با تشکیل این ستاد متشکل از دستگاههای دینی و فرهنگی استان میتوان امور تبلیغی را به نحو مطلوب و با سرعت بیشتری انجام داد.
وی اظهار امیدواری کرد که بتوان با تلاش و جدیت بیشتر و با وحدت و همدلی لازم، این استان را به یکی از مراکز مهم حوزوی کشور و منطقه تبدیل کرد.
معاون تهذیب حوزههای علمیه قم نیز در این نشست گفت: تقویت حوزههای علمیه نیازمند برپایی نشستهای هماندیشی و برقراری ارتباطات گسترده است.
حجتالاسلام محمد همتیان افزود: برگزاری این جلسات آثار و برکات بسیاری دارد که استمرار و نظم این جلسات از مهمترین اموری است که باید به آن توجه ویژهای داشت.
وی با اشاره به جایگاه روحانیت در قبل از پیروزی انقلاب اسلامی، تصریح کرد: روحانیت قبل از پیروزی انقلاب اسلامی از جایگاه خوبی برخوردار نبوده و طلاب از آزادی عمل لازم در راستای انجام فعالیت و هدایت جامعه بهرهمند نبودند و این در حالی است که پس از پیروزی انقلاب اسلامی روحانیت در جایگاه اصیل و به حق خود قرار گرفت و توانست نقش بسیار مهمی در پیروزی انقلاب و استمرار آن داشته باشد.
استاد حوزه قم بر ضرورت حفظ و حراست از ارزشهای نظام اسلامی تأکید کرد و اظهار داشت: باید خداوند متعال را شاکر بود و با حفظ و حراست از ارزشهای نظام و انقلاب که دستاورد خون شهدا است این قدرشناسی خود را به بهترین نحو به جا آورد.
حجت الاسلام همتیان به وظایف و رسالتهای طلاب و روحانیان اشاره کرد و گفت: طلاب و روحانیان بنا بر آیات قرآن کریم باید تلاش کنند تا وارث انبیا شوند و برای رسیدن به این مقام و جایگاه ضروری است تا در خودسازی و تهذیب نفس کوشا باشند.
وی در ادامه با بیان اینکه این استان نیازمند یک کار عمیق فرهنگی و سالم است، تصریح کرد: در گذشته اقدامات بسیار خوبی انجام گرفته و در حال حاضر هم تلاشهای خوبی آغاز شده اما برای توانمندسازی و تقویت حوزههای علمیه استان باید بیش از پیش تلاش کرد و این امر نیازمند یک بسیج همگانی است.
معاون تهذیب حوزههای علمیه قم، برپایی نشستهای هماندیشی را از مهمترین راهکارهای تقویت حوزههای علمیه برشمرد و تأکید کرد: تقویت حوزههای علمیه نیازمند برقراری ارتباطات قوی و گسترده است.
حجت الاسلام همتیان بر ضرورت تقویت استعداد طلاب استان تاکید و خاطرنشان کرد: جوانانی که به حوزههای علمیه استان جذب شدهاند از نظر علمی و معرفتی در سطح بسیار بالایی قرار دارند و باید برای آنها شرایطی فراهم کرد تا به توفیقات بیشتری در این زمینه دست پیدا کنند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان نیز در این نشست با بیان اینکه برپایی نشستهای هماندیشی یکی از مهمترین توصیههای امام خمینی(ره) است، گفت: تلاش میشود تا این نشستها از تداوم و گستردگی خوبی برخوردار شود تا از این طریق بتوان توصیههای امام راحل(ره) را بیش از پیش اجرا کرد.
حجت الاسلام رحمت الله اروجی تصریح کرد: مبلغان و روحانیان این استان همواره در راستای تبلیغ دین و ترویج آموزههای اسلام خستگیناپذیر بوده و از هیچ تلاشی دریغ نمیکنند.
وی اظهار امیدواری کرد با وحدت و همدلی لازم بین روحانیان و ائمه جمعه استان فضای معنوی و دینی خوبی در استان حاکم شود و از این طریق بتوان در رشد و تعالی مردم گام مهمی برداریم.
پایان پیام/
نظر شما