رسیدگی به ۹۰۰ پرونده حقوقی مساجد تاکنون

حجت‌الاسلام آشتیانی از رسیدگی به مشکلات حقوقی بیش از ۹۰۰ مسجد طی سال های گذشته خبر داد و گفت: رسیدگی به پرونده های حقوقی این مساجد در معاونت حقوقی مرکز رسیدگی به امور مساجد انجام می شود.

حجت‌الاسلام محمدحسن آشتیانی، معاون حقوقی مرکز رسیدگی به امور مساجد استان تهران با اشاره به اینکه از زمان ایجاد معاونت حقوقی مرکز رسیدگی به امور مساجد از میان یک هزار پرونده حقوقی رسیده به این معاونت به مشکلات حقوقی بیش از 900 مسجد رسیدگی شده است، گفت: مشکل بیش از 850 پرونده مسجد در این معاونت رسیدگی، تعیین تکلیف و رفع شده است که بیشتر این پرونده‌ها پیرامون اختلافات بین هیئت امنا با امام جماعت، بسیج با امام جماعت و یا با خادم و یا بالعکس بوده است.

 

وی با اشاره به اینکه مشکل بیش از 50 پرونده از میان پرونده های رسیده به بخش حقوقی مرکز هنوز رفع نشده است به موضوعات اختلافات پرونده‌های حقوقی مساجد اشاره کرد و افزود: بیشتر اختلافات پرونده های حقوقی پیرامون مسایل مالی است. 50 مسجدی که هم مشکل آنها حل نشده نیاز به تحقیقات بیشتر دارند و پرونده برخی از آنها در حال تکمیل است.

 

حجت‌الاسلام آشتیانی با اشاره به اینکه مراکزی که بیشترین مساجد را دارند، بیشترین پرونده‌های حقوقی را نیز دارند، اظهار کرد: پرونده اختلافات هیئت امنا، متولیان مسجد و بسیج پس از مراجعه به مرکز رسیدگی به امور مساجد رسیدگی و رفع می‌شود.

 

معاون حقوقی مرکز رسیدگی به امور مساجد استان تهران با اشاره به واگذاری رسیدگی به پرونده مساجد از دادسرا به معاونت حقوقی مرکز رسیدگی به امور مساجد از سال90 تاکنون گفت: بر اساس توافقی که میان معاونت حقوقی مرکز رسیدگی به امور مساجد کشور با دادستان ویژه روحانیت کشور به امضا رسید، بنا شد در صورتی که شکایتی از ائمه جماعات مساجد صورت می‌گیرد پرونده آنها در مرکز رسیدگی به امور مساجد کشور حل و فصل شود تا علاوه بر حفظ شان ائمه جماعات، زودتر و در اسرع وقت به مشکلات مساجد رسیدگی شود.

 

حجت الاسلام آشتیانی ادامه داد: تاکنون تعدادی از پرونده‌های ارجاعی مشکل‌شان در مرکز رسیدگی به امور مساجد کشور حل و دادسرا نیز در این زمینه همکاری خوبی با این معاونت داشته است. در واقع پرونده مساجدی که در دادسرا شکایت می شود به مرکز رسیدگی به امور مساجد ارسال و معاونت حقوقی پس از تحقیقات لازم به مشکلات مساجد رسیدگی می کند و تاکنون و از زمان اجرای این طرح بیش از 99 درصد پرونده‌ها در مرکز رسیدگی به امور مساجد کشور حل و فصل شده است و مواردی که در مرکز حل نشود به داسرا ارجاع داده می شود.

 

حجت‌الاسلام آشتیانی اظهار کرد: معاونت حقوقی مرکز رسیدگی به امور مساجد همیشه بر مساجد نظارت حقوقی دارد و تلاش می کند در اسرع وقت به پرونده های رسیده به مرکز رسیدگی کند. 

 

بر اساس طرح جدید پرونده مساجدی که در دادسرا شکایت می شود به مرکز رسیدگی به امور مساجد ارسال و معاونت حقوقی پس از تحقیقات لازم به مشکلات مساجد رسیدگی می کند و تاکنون و از زمان اجرای این طرح بیش از 99 درصد پرونده‌ها در مرکز رسیدگی به امور مساجد کشور حل و فصل شده است و مواردی که در مرکز حل نشود به داسرا ارجاع داده می شود.
 

پایان پیام/

کد خبر 199356

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha