به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، ماموستا سیداشرف حسینی، عضو شورای افتای اهل سنت استان کردستان، امروز ( 6 آذر ) در جمع کارکنان کمیته امداد امام خمینی کردستان با اشاره به اهداف و آرمانهای امام حسین (ع) در قیام عاشورا، گفت: این قیام مکتب درسآموزی است و میتوان درسهای زیادی از آن یاد گرفت.
وی از امام حسین (ع) به عنوان یکی از بزرگترین احیاگران امر به معروف و نهی از منکر نام برد و اظهار کرد: احیای ارزشهای دین اسلام و سنتهای پیامبر مهم ترین معروفی بود که آن امام همام جان خود و 72 تن از یارانش را در کربلا فدای آن کرد.
به گفته عضو شورای افتای اهل سنت استان کردستان، قیام عاشورای امام حسین (ع) علاوه بر احیای ارزشهای دینی و سنتهای فراموش شده پیامبر (ص) به مکتب و مدرسه ارزشمندی برای فراگیری درسهای بزرگ برای جهانیان در تمام اعصار تبدیل شده است.
ماموستا حسینی افزود: بسیاری از آزادیخواهان جهان با الگوگیری از قیام عاشورا در برابر حاکمان ظالم به پا خواسته و آنها را نابود میکنند.
وی با اشاره به اینکه اگر در میان قومی ظالم وجود داشته باشد و مردم علیه آنان به پا نخیزند به عذاب الهی دچار خواهند شد، مبارزه با ظالمان را بزرگترین امر به معروف دانست و گفت: سکوت در برابر افعال منکر هم زمینه ترویج آنها را فراهم میکند.
به گفته وی، دایره امر به معروف و نهی از منکر بسیار وسیع است و تنها در سایه احیای این فریضتین عدالت اجتماعی تحقق مییابد.
عضو شورای افتای اهل سنت استان کردستان افزود: بیتفاوت بودن نسبت به امر به معروف و نهی از منکر جامعه را از مسیر رشد و عدالت خارج و به سمت نابودی میکشاند و این را نه عقل و نه دین قبول ندارد.
وی بهترین راه احیای معروفات و مقابله با فعلهای منکر را ذکر لسانی خواند و افزود: تذکر لسانی باید به عنوان یک فرهنگ در جامعه نهادینه شود تا مسیر مقابله با منکرات تسهیل شود.
ماموستا حسینی گفت: اگر تذکر لسانی به عنوان یک فرهنگ در جامعه اسلامی ما بسط و گسترش پیدا کند و همه افراد جامعه خود را موظف به اجرای آن بدانند بدون شک بسیاری از منکراتی که امروز در جامعه شاهد آن هستیم، حذف خواهد شد.
پایان پیام/
نظر شما