دیدار حاجی بابایی با معاون نخست وزیر و وزیر آموزش تایلند

حاجی بابایی گفت: اکنون تعریف سنتی از سواد یعنی خواندن و نوشتن صرف، تعریف جامعی نیست و لازم است سواد را مبتنی بر نیازها و نیز تحولات جدید باز تعریف کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، دکتر حاجی بابایی وزیر آموزش و پرورش کشورمان روز پنج شنبه 2/9/91 در حاشیه ی اجلاس جهانی آموزش برای همه با معاون نخست وزیر و وزیر آموزش تایلند دیدار و گفتگو کرد. در این ملاقات که آقای دکتر مجیدی سفیر و نماینده ی دائم کشورمان نزد یونسکو و آقایان کوچک نژاد و خسروی نمایندگان مجلس شورای اسلامی و از اعضای کمیسیون آموزش مجلس نیز حضور داشتند، طرفین درخصوص موضوعات مختلف حوزه ی آموزش بحث و تبادل نظر کردند.
در این دیدار آقای دکتر حاجی بابایی وزیر آموزش و پرورش کشورمان به تجربیات و پیشرفت های جمهوری اسلامی ایران در حوزه ی آموزش به ویژه در رابطه با سند تحول بنیادی نظام آموزش و پرورش و نیز موفقیت های چشمگیر کشور در عرصه ی تحقق اهداف ششگانه ی "آموزش برای همه" اشاره نمود و از ارتقای جایگاه آموزش های فنی و حرفه ای در ایران سخن گفت. وی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع استفاده از فناوریهای نوین در بخش آموزش و پرورش کشور و مدارس هوشمند اشاره کرد و نیز در رابطه با تربیت نخبگان و آموزش تیزهوشان در جمهوری اسلامی ایران و نیز توفیقات کشور در عرصه های بین المللی علم و دانش به ویژه المپیادهای جهانی سخن گفت و از طرف تایلندی دعوت نمود برای آشنایی با میزان پیشرفت های کشور در عرصه ی آموزش، به ایران سفر کند. وی همچنین به تحول تعریف از سواد پرداخت و اظهار داشت اکنون تعریف سنتی از سواد یعنی خواندن و نوشتن صرف، تعریف جامعی نیست و لازم است سواد را مبتنی بر نیازها و نیز تحولات جدید باز تعریف کرد.
معاون نخست وزیر و وزیر آموزش تایلند نیز در سخنان خود ضمن تشکر از دعوت وزیر آموزش و پرورش کشورمان، به بیان خلاصه ای از وضعیت نظام آموزش در تایلند پرداخت و از تلاش آن کشور برای ارتقای بهره برداری از فناوریهای نوین به ویژه در عرصه ی ارتباطات و اطلاعات در نظام آموزشی آن کشور اعم از مدارس ابتدایی و دبیرستان سخن گفت. وی در رابطه با سیستم آموزش تیزهوشان و دانش آموزان نخبه در ایران اظهار علاقمندی نمود و تاکید کرد دانش آموزان تایلندی در رابطه با دروسی مثل ریاضی و علوم ضعیفند که می توان با استفاده از تجربیات ایران در این زمینه، برنامه های لازم و نیز فعالیت های مضاعفی را برای ارتقای سطح پیش بینی کرد.
آقای دکتر مجیدی سفیر و نماینده ی دائم کشورمان نیز طی سخنانی ضمن اشاره به همکاری های دو کشور در یونسکو در حوزه های مختلف ازجمله مقوله ی آموزش، آمادگی نمایندگی دائم کشورمان را برای ارتقا و گسترش بیش از پیش این همکاریها اعلام داشت.
پایان پیام/

کد خبر 198502

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha