تجمع بزرگ جوانان عاشورایی برگزار شد

تجمع بزرگ جوانان عاشورایی در هشتمین روز از محرم برای تجدید بیعت با رهبر انقلاب در پیروی از شهید جوان کربلا حضرت علی اکبر (ع) در امامزاده اسماعیل (ع) قزوین برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، حجت الاسلام محمود ریاضت، استاد حوزه و دانشگاه پیش از ظهر امروز (سوم آذر) در تجمع بزرگ جوانان عاشورایی قزوین، بیان کرد: در ادعیه و زیارت، داشتن خوشبختی در دنیا و آخرت بسیار پررنگ مطرح شده است.
 

وی ادامه داد: در قسمتی از زیارت امام حسین(ع) آمده است ای کاش من با شما بودم و به واسطه همراهی با شما به سعادت و خوشبختی در دنیا و آخرت می رسیدم.
 

استاد حوزه و دانشگاه اضافه کرد: ما در مجالس و محافل امام حسین (ع) نوکری کرده و تولی و تبری مردم را مدیریت کرده ایم، امام زمان (عج) می فرمایند اگر نتوانستم تو (امام حسین) را در واقعه کربلا همراهی کنم به جای آن برای تو اشک می ریزم که این فرمایش نشان دهنده اهمیت مجالس عزای امام حسین (ع) است.
 

وی عنوان کرد: این فرمایش امام زمان (عج) به این معناست که این مجالس همان کاری را می کند که شهدای کربلا در راه امام حسین (ع) کردند.
 

حجت الاسلام ریاضت خاطرنشان کرد: هر چله نشینی برای رسیدن به هدفی است، به طوری که چله نشینی از عاشورا تا اربعین حسینی برای این است که بگوییم که خدا را شکر که با تو رستگار می شوم.
 

وی با بیان اینکه عاشورا و محرم کلاس تربیتی و معرفتی حسین (ع) است، تصریح کرد: محرمی شدن برای رسیدن به هدف خلقت است و خداوند متعال در قرآن کریم می فرمایند که همه عالم را برای انسان آفریده و انسان را برای خلیفه شدن در زمین خلقت کرده است و عصاره همه آیات و روایات این است که برای کسب مقام خلافت الهی بر روی زمین راهی جز این وجود ندارد که انسان صاحب نَفّس مطمئنه شود.
 

استاد حوزه و دانشگاه توضیح داد: امام صادق (ع) در روایتی فرموده است اگر می خواهید صاحب نفس مطمئنه شوید سوره فجر را بسیار بخوانید چراکه در آن آیه ای وجود دارد که مختص امام حسین (ع) است و آن آیه " یا ایتها النفس المطمئنه ارجعی الی ربک راضیه مرضیه فادخلی فی عبادی وادخلی جنتی " است در واقع برای داشتن نفس مطمئنه راهی جز محرمی شدن وجود ندارد.
 

وی با اشاره به لزوم اقدامات عملی برای ظهور امام عصر (عج) تصریح کرد: اگر قرار بود امام زمان (عج) با دعای ندبه و آل یاسین آید، تاکنون آمده بود البته اینها لازم است ولی کافی نیست و در این راستا باید دو گام اساسی برداریم؛ نخست اینکه باید مَحرم بود و سپس مُحرِم شد و در مَحرَمیت و مُحرِمیت است که انسان محرمی می شود.
 

حجت الاسلام ریاضت ادامه داد: امام خامنه ای می فرمایند برای محرم و عاشورا سه اصل اساسی وجود دارد اصل منطق و تفکر، حماسه و رشادت و عاطفه و احساس، باید مراقب بود دو اصل نخست فدای احساسات و عاطفه نشود.
 

وی تأکید کرد: دو اصل منطق و تفکر و حماسه و رشادت بیان می کند عاشورا آموزه است، موزه نیست و ما فقط از عاشورا به یک اصل آن توجه کرده ایم و آن احساس و عاطفه است و امام حسین(ع)، تعابیری که از علی اکبر دارند که احساسی نیست.
 

استاد حوزه و دانشگاه یادآور شد: برای خوب بالیدن باید خوب نالید و اگر می خواهیم خوب بنگریم باید خوب بگرییم؛ متأسفانه در هیئت های مذهبی دو اصل نخست مذکور متروک است.
 

وی اضافه کرد: عاشورا، فرهنگ دین، شریعت و احکام حق است و برای اینکه گام اول برای محرمی شدن را برداریم باید مطیع باشیم و کسی که نوکر امام حسین (ع) است نباید به دنبال نام و نشان بود و درس اول عاشورا این است که محرمی ها کسانی هستند که در کربلا از همه چیز گذشتند و دنبال مطرح کردن خود نبودند.
 

حجت الاسلام ریاضت اعلام کرد: پیام عاشورا به ویژه پیام شهادت علی اکبر(ع) تبعیت از حق است و برای تبعیت از حق نیز باید مَحرمیت و مُحرمیت داشته باشیم و محرمی کسی است که وقتی آن را می بینیم یاد رسول الله(ص) بیافتیم.
 

وی یادآور شد: باید بین خود و شهدای کربلا سنخیت ایجاد کنیم و این دهه نیز برای آماده شدن برای اربعین است.
 

پایان پیام/
 

کد خبر 198351

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha