نزاع های دسته جمعی، مهم ترین علل آسیب های اجتماعی کهگیلویه وبویراحمد

معاون سیاسی و امنیتی استاندار کهگیلویه وبویراحمد، مهم ترین علل آسیب های اجتماعی استان را نزاع های دسته جمعی عنوان کرد و افزود: مسئولان باید با استفاده از ظرفیت های مردمی در جهت کاهش این نزاع ها اقدام کنند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از یاسوج، غلامعلی رضوانی، معاون سیاسی و امنیتی استاندار کهگیلویه وبویراحمد، صبح امروز(2آذر) در نشست کارگروه بانوان و خانواده این استان در یاسوج، گفت: دستگاه ها و نهادها موظفند متناسب با برنامه ریزی و ابلاغ اعتبار دولت در راستای تحکیم بنیان خانواده برنامه و عملکرد داشته باشند.

 

رضوانی افزود: دستگاه های عضو کارگروه بانوان و خانواده باید برنامه های کاری خود جهت پیشبرد اهداف "خانواده مؤثر و سالم" را ارایه دهند.

 

وی بیان داشت: باید خانواده های موفق و عوامل توفیق آنها شناسایی و به منظور آشنایی همه مردم از طریق صدا و سیمای استانی به جامعه معرفی شوند.

 

رئیس کارگروه بانوان و خانواده استان کهگیلویه وبویراحمد، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی را مسئول نصب تابلوهایی با مضامین "حجاب و عفاف" در میادین عمومی، ‌ورودی های شهر و میادین پرتردد دانست و افزود: باید با اطلاع رسانی و آموزش در خصوص عفاف و حجاب آسیب های جدی موجود در این زمینه را برطرف کرد.

 

رضوانی بر تقویت مراکز مشاوره به منظور احیا و اجرای سنت حکمیت تأکید و عنوان کرد: اجرای این سنت در پیشگیری از مناقشات فردی و اجتماعی و کاهش آسیب طلاق در استان مؤثر است.

 

وی با بیان اینکه اعتبارات فرهنگی در اختیار دستگاه های فرهنگی است، یادآور شد: دستگاه های اجرایی موظفند در راستای اجرای برنامه های طرح "تحرک" و طرح ملی "مطلع مهر" که در راستای آموزش زوجین و با هدف تحکیم بنیان خانواده توسط دولت طراحی شده، نهایت همکاری را داشته باشند.

 

این مسئول سیاسی و امنیتی کهگیلویه وبویراحمد تأکید کرد: تعطیلی پنجشنبه بانوان شاغل در ادارات با در نظر گرفتن شرایط دستگاه های اجرایی و مدیران آنها در صورت امکان محقق شود.

 

وی در ادامه، مهم ترین علل آسیب های اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد را نزاع های دسته جمعی عنوان کرد و اظهار داشت: مسئولین باید با استفاده از ظرفیت های مردمی در جهت کاهش این نزاع ها و آغاز حرکتی متناسب با فرهنگ بومی استان اقدام کنند.

 

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری کهگیلویه وبویراحمد نیز طرح تحرک را از برنامه های پویا در حوزه بانوان دانست و گفت: این طرح حرکتی راهبردی در راستای فعال ساختن نقش بانوان در جامعه است.

 

فریده کیامرثی این طرح را طرحی مؤثر در تمامی زمینه ها از جمله تعاونی ها،‌ رسیدگی به امور زنان روستایی، سازمان های مردم نهاد و تحکیم بنیان خانواده دانست و اظهار امیدواری کرد: در افقی روشن شاهد اجرایی شدن مؤثر این طرح در استان باشیم.

 

دبیر کارگروه بانوان و خانواده کهگیلویه وبویراحمد احیای این کارگروه و نقش آن را در پیگیری مطالبات جامعه زنان، تحکیم بنیان خانواده و برنامه ریزی های کوتاه مدت و بلندمدت در چارچوب برنامه های توسعه کشور و استان مهم برشمرد.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 198172

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha