آموزش مهارتی برای شاغلان در صنایع ضروری است

مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان سمنان گفت: ارائه آموزش های مهارتی به شاغلان در صنایع، بهترین گزینه برای تحقق تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از سمنان، ابراهیم محمودی، مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان سمنان، در جلسه بررسی مشکلات مراکز ارتقا مهارت شهرک های صنعتی در اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان سمنان برگزار شد، با اشاره به نحوه مدیریت این مراکز اظهارداشت: مدیریت مراکز ارتقاء مهارت که مراکز آموزشی هستند با مدیریت یک کارخانه متفاوت است.


وی با اشاره به اینکه هدف از راه اندازی مراکز ارتقاء مهارت افزایش دانش نیروهای شاغل در صنعت است، افزود: در این مراکز باید براساس نظام جامع مهارت زمینه برای ارتقاء مهارتی شاغلان در بخش صنعت اتفاق بیفتد.


مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان سمنان گفت: این مراکز باید زمینه رشد، پویایی و ارتقاء مهارت شاغلان در صنایع را مهیا کنند.


محمودی اضافه کرد: برای این منظور باید شاغلین مراکز ارتقا مهارت هر سه ماه یکبار دور هم جمع شده و مسائل و مشکلات خود را پیگیری کنند.


وی بیان کرد: دوره ها و نیازهای صنایع باید شناسایی شود و با کارخانجات همکاری و هماهنگی صورت گیرد تا بتوانید در این مراکز بیش از 70 هزار نفرساعت آموزش ارائه دهید.


مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان سمنان گفت: برای تحقق تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی پرداختن به مهارت شاغلان در صنایع و ارائه آموزش های مهارتی به این قشر، بهترین گزینه است.


محمودی بیان کرد: اولویت ها باید مشخص شود و به دنبال بهره وری حداکثری از امکانات و منابع موجود باشیم.


وی همچنین چارچوب مراکز ارتقا مهارت را در 28 بند تبیین کرد.

 

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان سمنان گفت: در هفت ماهه اول امسال 151 هزارو953 نفر ساعت در مراکز ارتقاء مهارت شهرک های صنعتی ایوانکی، سمنان، شاهرود و دامغان تحت پوشش آموزش های مهارتی قرار گرفتند که بر این اساس از ابتدای سال جاری تاکنون 60 درصد تعهدات محقق شده است.


محمودی با تاکید بر افزایش عملکرد مراکز ارتقاء مهارت شهرکهی صنعتی استان نسبت به سال گذشته، خاطر نشان ساخت: تعهدات آموزشی در این مراکز بر اساس تعداد واحدهای فعال مستقر در شهرکهای صنعتی و نیز تعداد شاغلین واقعی در آن واحدها پیش بینی می شود.


وی افزود: انعقاد تفاهم نامه همکاری با شرکت شهرک های صنعتی، انعقاد قراردادهای ماده 17 با بخش های مختلف دولتی و غیر دولتی، دانشگاه ها و آموزش و پرورش جهت ارتباط با صنایع و نیز برگزاری دوره های آموزشی مشترک با صنایع و صنوف، در دستور کار مراکز ارتقای مهارت قرار گرفته است .


مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان سمنان همچنین خواستار تعامل و همکاری بیشتر صاحبان صنایع و کارفرمایان به منظور ارتقای سطح مهارت کارگران شاغل در واحدهای صنعتی خود شد و ابراز داشت: این اداره کل آمادگی دارد تا با ارائه انواع آموزش های مهارتی مرتبط با صنایع بر اساس استانداردهای بین المللی و در کارگاه های مجهز به تجهیزات منطبق با پیشرفت های روز تکنولوژی، نیاز صاحبان صنایع استان را فراهم نموده و گام مؤثری در راستای تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی بردارد.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 198150

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha