به گزارش خبرگزاری شبستان دکتر سعید سهراب پور در دیدار شورای معاونین بنیاد ملی نخبگان با اعضای هیات رئیسه دانشگاه شهید بهشتی اظهار کرد: این بنیاد از ابتکارات مقام معظم رهبری بوده که از سال 1385 فعالیت خود را آغاز کرده است.
قائم مقام بنیاد ملی نخبگان با اشاره به حمایت های بنیاد از نخبگان تصریح کرد: خوشبختانه با حمایت های صورت گرفته از نخبگان و استعدادهای برتر امروز شاهد پیشرفت علم در کشور هستیم.
وی در ادامه در رابطه با قانون جامع نخبگان، خاطرنشان کرد: ایجاد سند راهبردی کشور در امور نخبگان پس از یک سال بررسی مستمر مصوب شد و به تازگی نیز از سوی رئیس جمهور ابلاغ شده است.
سهراب پور تاکید کرد: امور نخبگان، تنها به بنیاد ملی نخبگان مرتبط نیست، بلکه سایر دستگاه های زیربط باید این بنیاد را برای دستیابی به اهداف تعیین شده یاری کنند.
قائم مقام بنیاد ملی نخبگان با اشاره به استفاده صحیح از لغت نخبه، افزود: از میان 11هزار نفری که تحت پوشش این بنیاد قرار دارند، 40نفر را می توان نخبه به معنای واقعی نامید، این افراد همان اساتیدی هستند که سال گذشته جایزه علامه طباطبایی را از آن خود کردند.
وی درباره نخبگان هنری نیز گفت: در تلاش هستیم نخبگان هنری را در دو بخش پیشکسوتان و جوانان تحت پوشش قرار دهیم که در حال حاضر اقدامات مربوط به حمایت از جوانان به عنوان گام نخست مدنظر است.
سهراب پور درباره اجرای طرح شهاب، اضافه کرد: با توجه به حمایت از استعدادهای برتر از دوران مدرسه، طرح شهاب برای شناسایی و هدایت این افراد در مدارس منتخب 6 استان در حال اجرا است و البته آموزش های مربوطه نیز به معلمان ارائه می شود.
قائم مقام بنیاد ملی نخبگان همچنین درخصوص آئین نامه حمایت از نخبگان خارج از کشور اظهار کرد: در این آئین نامه ذکر شده است، افراد نخبه ای که در خارج از کشور سکونت دارند، می توانند برای ایراد سخنرانی یا برگزاری کارگاه های آموزشی به دعوت این بنیاد به ایران بیایند که در گام نخست، تعدادی از این افراد داوطلب شده اند.
وی در خاتمه افزود: استفاده از آموخته های نخبگان خارج از کشور و حضور آنها در کشور برای مشاهده شرایط کشور از نزدیک از جمله مزایای این آئین نامه به شمار می رود.
پایان پیام/
نظر شما