به گزارش خبرگزاری شبستان، مجتبی فرآورده درباره تحلیل خود از مجهز شدن سینماها به سیستم پخش دیجیتال گفت: طبیعتا اگر سینماها به سیستم پخش دیجیتال مجهز شوند امر پسندیده و مثبتی است. اما به به نظر میرسد عملی شدن این تصمیم در کشور ما با اما و اگرهایی رو به رو است.
تهیهکننده «ملک سلیمان» گفت: ابتدا باید در نظر بگیریم که اساسا این تصمیم در اثر مشکلی که در تأمین ارز نگاتیو و پوزیتیو به وجود آمده است، اتخاذ شده است. مشکل ارز پیشنهاد مجهز شدن سینماها به سیستم دیجیتال را مورد توجه مسئولین قرار داده است و این تصمیم یک واکنش دفاعی در برابر مشکل اقتصادی به وجود آمده است.
وی افزود: به نظر میرسد این تصمیم مقطعی است و یک کار مبنایی نیست. سینماهای فرسوده با زیرساختهای ضعیف ایران نمیتوانند پذیرای پخش دیجیتال باشند. سینمایی که سیستم پخش دیجیتال دارد، باید سیستم دالبی داشته باشد و خود سالن مجهز به جدیدترین امکانات به روز باشد.
فرآورده افزود: این حرکت به یک برنامهریزی مدون و حساب شده احتیاج دارد. در حال حاضر این تصمیم یک حرکت انفعالی است که به خاطر مشکل ارز به وجود آمده است. اساسش خوب است ولی به شدت به یک نظام درست و حساب شده احتیاج دارد.
وی در ادامه گفت: برای مخاطب خیلی فرقی نمیکند که پخش دیجیتال باشد یا نه چون در حال حاضر بعضی سینماها دیجیتال هستند ولی مخاطب بیشتر به فیلمی که روی پرده میبیند توجه میکند. در شرایط حاضر مقدمات اجرای این طرح فراهم نیست. سالنهای ما با اجرای این طرح باید همگون شوند. سینمای فرسوده با نظام دیجیتال همگون نیست.
فرآورده درباره تغییر در مرحله تولید با اجرای طرح سیستم پخش دیجیتال گفت: در مرحله تولید تغییر به وجود نمیآید. هنوز کسی نتوانسته از نگاتیو ایراد بگیرد یا معتقد به حذف آن باشد. در تمام دنیا هنوز فیلمها به صورت نگاتیو تولید میشوند و نگاتیو همچنان طرفداران زیادی دارد.
پایان پیام/
نظر شما