به گزارش خبرنگار شبستان، رحلت پیامبر(ص) یکی از بزرگترین وقایع در تمام دوران حیات اسلام بود و به سرعت حوادث بزرگ دیگری را به دنبال داشت. سقیفه اولین حادثه رجوع به دوران جاهلیت عرب یعنی تعصب قبیله گی بود که نقش تعیین کننده در همه ادوار آینده اسلام داشت سقیفه به عنوان اولین حادثه تلخ پس از رحلت پیامبر اسلام جریانی بود که قرآن کریم در سوره آل عمران آیه 144 از آن چنین یاد می کند آیا اگر پیامبر بمیرد یا کشته شود شما به گذشته تان رجوع می کنید؟ قرآن دوران بعد از پیامبر (ص) در معرض یک خطر بزرگ می دانند و از جریاناتی در عالم اسلام یاد می کند که ممکن است مسلمانان به همان عصر جاهلیت بازگردند.
طبق گزارش تاریخ در سقیفه 4 قبیله حضور داشتند که همه آنها به کسب قدرت فکر می کردند و بدون اینکه در خاطر داشته باشند که خدا و پیامبر (ص) برای آینده آنها چه راهی نشان داده است هر شخصی قبیله و شعار خودش را فریاد می زد و خواهان ریاست و قدرت بود سرانجام هم قبیله ای پیروز شد که شعاری جز عربیت نداشت و این همان بازگشت به دوران جاهلیت بود و سخن قرآن و ادعای تاریخی مطروحه در کتاب دختر پیامبر(ص) است.
خاندان پیامبر (ص) عهده دار مقابله با این جاهلیت بودند و این وظیفه را به بهترین صورت انجام داده اند آنچه که صدیقه طاهره (س) دختر بزرگوار پیامبر (ص) در این دوران کوتاه انجام داد کاملاً در این راستا بود و هدفی به غیر از محکوم کردن وضع موجود نداشت و اینکه ایشان برای خویش قبری مخفی برگزید یکی از جریانات مهم مقابله برشمرده می شد نوشته موجود در کتاب دختر پیامبر عهده دار تبیین مراحل مختلف مقابله حضرت زهرا (س) با این جریان انحرافی بوده و به تفصیل از خاکسپاری و مدفن دختر پیامبر اسلام سخن می گوید.
بنابراین گزارش کتاب دختر پیامبر در دو بخش اصلی سامان یافته است. کتاب دختر پیامبر در بخش اول مطالب خود را در دو قسمت گنجانده که نظرات شیعی در تبیین و تحلیل حوادث صدر اسلام در قسمت اول و مسائل مهم و اصلی از جمله بیماری، وفات، خاکسپاری دختر پیامبر (ص) به صورت توضیحی در قسمت دوم مطرح شده است.
ورود پیامبر (ص) به شهر مدینه و چگونگی ساختمان مسجد آن شهر و همچنین موقعیت خانه پیامبر (ص) و خانه دختر بزرگوارشان در کنار آن مسجد و به کمک بحث بقیع و جایگاه روضه نبوی (ص) به تعیین محل دفن حضرت زهرا (س) در بخش دوم کتاب دختر پیامبر پرداخته شده است.
مطالب تاریخی در بخش دوم این کتاب از اسناد معتبر و درجه اول شیعی همچون کافی کلینی، ارشاد مفید، عمالی صدوق، طوسی، روضة الواعظین، ابن فتال، کشف الغمه العربلی، دیگر منابع معتبر شیعی استخراج شده است.
بهترین اسناد از محل دفن دختر پیامبر (ص)
به روشنی دیده می شود پیکر مطهر امام مجتبی (ع) به نزد قبر پیامبر (ص) و مادرشان فاطمه زهرا برای تجدید عهد برده شده و امام حسین (ع) قبل از دفن پیکر امام حسن (ع) را از مسجدالنبی به قبرستان بقیع برده اند.
کتاب دختر پیامبر مروری در احوالات حضرت صدیقه طاهره (س) بعد از رحلت رسول اکرم (ص) با تکیه بر اسناد معتبر و درجه اول بوده که به قلم استاد محمدعلی جاودان برگرفته از درس های علامه سیدمرتضی عسگری و به همت موسسه ایمان ماندگار منتشر شده است.
کتاب دختر پیامبر (ص) در 144 صفحه، 5000 نسخه، تابستان سال 91 به قیمت 36 هزار ریال توسط انتشارات علامه عسگری روانه بازار نشر شده است.
پایان پیام/
نظر شما