توسعه صنعت گردشگری درگلستان، زمینه ساز ارتقای شاخص های فرهنگی است

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گلستان با اشاره به فعالیت گسترده و تخصصی در سه حوزه این اداره کل، گفت: این اداره کل در راستای ارتقای شاخص های فرهنگی این استان، گام های موثری برداشته است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از استان گلستان، قربان عباسی، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گلستان در شورای فرهنگ عمومی استان با اشاره به اینکه مخاطب این فعالیت های فرهنگی به طور مستقیم آحاد مردم است، گفت: با نگهداری فرهنگ و تمدن اصیل ایرانی- اسلامی و همچنین فرهنگ سازی در زمینه های مختلف فرهنگی برای احیا و بازسازی این تمدن اصیل تلاش می شود.


وی یکی از افتخارات نظام مقدس جمهوری اسلامی را تبیین و تحقق دقیقی از ایده و نظریه تمدن اسلامی- ایرانی عنوان کرد و افزود: در این میان تأسیس شورای فرهنگ عمومی در کشور، روند تحقق نظریه فوق الذکر را تسریع بخشید، به ویژه آنکه این شورا در استان ها نگاه ویژه ای به خرده فرهنگ ها، مراسم و آیین های بومی و محلی دارد.


عباسی این آیین ها را، یک پلان کلان از فرهنگ و تمدن اسلامی- ایرانی دانست و تصریح کرد: این شورا می کوشد با بهره گیری از آموزه های فرهنگ ناب و اصیل دین مبین اسلام و فرهنگ و تمدن ایرانی. فرهنگ عمومی ایران را تعریف، تشریح و عملی نمایند.


به گفته وی، صنعت گردشگری که امروزه پس از صنعت نفت به عنوان دومین صنعت پولساز و ارز آور جهان شناخته شده است دارای فرهنگ، رفتار و هویتی است که جزو فرهنگ عمومی هر جامعه و کشوری به شمار می رود.


عباسی ادامه داد: گردشگری و مسافرت در عین حال که ما را با جاذبه های طبیعی و خداداد آشنا می سازد، چشمان ما را به فرهنگ و تمدن های گذشته از طریق میراث فرهنگی ملموس باز نموده و از طریق انواع هنرهای سنتی به عنوان میراث فرهنگی و معنوی با فراورده ها و تأثیر گذاری های دست ساز بشر یعنی صنایع دستی آشنا می شویم.


وی خاطرنشان کرد: در جهت ارتقاء شاخص های فرهنگی و فرهنگ عمومی استان، این اداره کل همواره در راستای توسعه و رونق این شاخص ها در تلاش است و می کوشد با فراهم سازی زیرساخت های توسعه گردشگری، راه اندازی تورهای استانگردی، ساماندهی منازل استیجاری، نظارت بر هتل ها و واحدهای پذیرایی و اقامتی و توریستی، پژوهش های باستان شناختی و راه اندازی موزه های تخصصی و مرمت و بازسازی آثار تاریخی و همچنین تلاش جهت ثبت آثار معنوی، تاریخی و طبیعی زمینه های ارتقای شاخص های فرهنگی را فراهم آورد.


عباسی، ترویج و اشاعه صنایع دستی استان، برگزاری نمایشگاه ها و هفته های ملی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، برگزاری 6 دوره جشنواره بین المللی فرهنگ اقوام ایران زمین، برپایی ستاد دائمی تسهیلات و نظارت بر سفرهای این استان، احداث نمازخانه ها و سرویس های بهداشتی در تفرجگاه ها و اماکن گردشگری استان را از دیگر اقدامات این اداره کل جهت توسعه فرهنگ عمومی دراین استان برشمرد.


وی اظهارامیدواری کرد: با اقدامات مناسب در راستای توسعه صنعت گردشگری در این استان، زمینه های ارتقای شاخص های فرهنگی و فرهنگ عمومی بیش از پیش دراین استان فراهم آید و شاهد حفظ و اشاعه فرهنگ اصیل ایرانی و دینی و مذهبی در این استان باشیم.


پایان پیام/

کد خبر 197679

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha