انگیزه های حفظ قرآن کریم در فرانسه

یک پدر مسلمان فرانسوی با آموزش قرآن به فرزندان خود، روح تعلیم این کتاب آسمانی را در نسل های بعدی خانوداده اش زنده و آن را موروثی گرانبها در میان فرزندانش قرار داده است.

خبرگزاری شبستان، کشف دو نوجوان 11 و 14 ساله حافظ قرآن در قلب دنیای سکولار غرب خبرنگاران کنجکاو فرانسه را بر آن داشت تا با انتشار آگهی ای به دنبال افراد مسلمان حافظ قرآن در این کشور باشند و انگیزه آنها را از این اقدام ارزشمند که در کشورهای غربی کمی غریب به نظر می رسد،جویا شوند.
به دنبال این تحقیقات، آنسا پادل، حافظ کل قرآن، ساکن کشور فرانسه حاضر شد تا درباره دین و انگیزه های خود برای یادگیری و حفظ قرآن با سایت اسلامی فرانسوی آجیب مصاحبه کند.
وی در این مصاحبه خود را اینگونه معرفی کرد: من آنسا پادل 34 ساله دارای سه فرزند و ساکن فرانسه هستم.پدر و خانواده من مسلمان هستند و در جزیره رئونیون مستعمره فرانسه زندگی می کنند. من بعد از گرفتن مدرک دیپلم برای گذراندن تحصیلات عالیه به فرانسه آمدم و به حمدالله در رشته بازرگانی موفق به اخذ مدرک بازرگانی در مقطع دکتری از دانشگاه پاریس شدم.
و در سال 2011 توانستم شرکتی را با نام خود ثبت کرده و مطابق با رشته تحصیلی خود فعالیت کنم.
به گفته وی رفتار های اقتصادی مسلمانان و خردگرایی و جایگاه بالای اجتماعی آنها در جامعه فرانسه در قرن حاضر نه تنها جای انتقاد ندارد بلکه موجب شده تا شیوه آنها به عنوان مدلی موفق مورد بررسی و پیروی قرار بگیرد.
و این درست همان چیزی است که در جزیره رئونیون دیده می شود و در بسیاری از کشورهای آسیایی اسلام نه با اسلحه بلکه با اقتصاد صحیح جایگاه خود را پیدا کرده و در میان مردم نفوذ می کند.
چگونه حافظ قرآن شدید و انگیزه های شما چه بود؟
پدر من رهبر دینی و حافظ کل قرآن است او حس آشنایی با قرآن را در کودکانش زنده و ما را به حفظ آن ترغیب می کرد و با آموزشی صحیح همانگونه که خود قرآن را فرا گرفته بود به ما نیز آن را آموخت و نحوه حفظ آن را به ما یاد داد.
در این باره استادانی در این زمینه به علاقه مندان کمک می کنند تا کسانی که علاقه و استعداد ذاتی برای حفظ قرآن را دارند در این زمینه پیشرفت کنند.
نقش خانوداه شما در این باره چگونه بود؟
خانواده من در این زمینه نقش حیاتی ای را ایفا کردند آنها بی آنکه به من چیزی را تحمیل کنند من را با حقایق قرآن اشنا کردند و به سرعت انگیزه های قوی ای را در من زنده کردند.
آشنایی با قرآن را در میان نوجوانان فرانسوی امروزی چگونه می بینید؟
 امروز در میان نوجوانان فرانسوی می می بینیم که آنهایی که به قرآن رو می آورند توانایی های فراگیری خود را افزایش داده و در کنار آن آموزش امر بسیار آسانی شده است.
پرداخت قرآن به تمام جنبه های زندگی، اجتماعی و علمی این فرصت را فراهم آورده تا نوجوانانی که به آن رو می آورند دارای ذهنی باز و فعال باشند.
در کنار آن نوجوانان فرانسوی آمیخته با قرآن از اعتماد به نفس بالایی برخوردار می شوند و این امر موجب می شود تا آنها جایگاه بالایی را در هر زمینه ای به خود اختصاص دهند.
آیا شما توصیه ای به خانواده ها و والدین دارید؟
در مورد آنچه که به مسائل تربیتی مربوط می شود باید بگویم این وظیفه ما است که به فرزندانمان راه را نشان داده و علایق آنها نسبت به قرآن را کشف و آنها را به خواندن و مانوس شدن با قرآن ترغیب کنیم.
در دنیای غرب که کودکان به وسیله ابزارهای تبلیغاتی سوء محاصره شده اند باید دقت کنیم و راههای ارتباطی آنها را با دنیای بیرون انتخاب کنیم تا آنها را از اعمال خشونت باری که آنها را تهدید می کند مصون داریم.
همچنین زندگی پیامبر نمونه بسیار خوبی برای آموزش فرزندان است. اسلام دین گفتگوها است و منبعی برای زندگی صحیح است.
در نتیجه آموزش قرآن از راه حفظ آیات از بهترین روش های توسعه ذهن و مغز و توسعه توانایی های به خاطر سپاری و یادگیری در تمام زمینه ها است.
در فرانسه زیرساخت های تربیتی کامل و بی نقص نیست اما خانواده های متعهد می توانند با اتکاء به این روش تربیت کودکان خود را تضمین کنند.
آموزش قرآن اکتساب خرد،بهره مندی از حضور خداوند و حمایت او در برابر جهالت ها و منبعی موثر برای احترام به والدین نزد فرزندان است.
 

کد خبر 19737

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha