به گزارش خبرنگار شبستان، سومین دوره جایزه ادبی جلال آل احمد در حالی به پایان می رسد که به مانند دوره های گذشته بخش ادبیات داستانی، نفر برگزیده نخواهد داشت اما بنابر آخرین گزارشی که از سوی یکی از خبرگزاری ها، روز گذشته اول آذر ماه منتشر شد حکایت از آن داشت که در بخش های دیگر این جایز مانند حوزه نقد ادبی ، تاریخ و مستند نگاری مشمول جایزه برگزیده خواهند شد.
براساس اخبار منشر شده آثار راه یافته به مرحله پایانی بخشش ادبیات داستانی
آثار راه یافته به حوزه تاریخ و مستند نگاری هم عبارتند از: سیاست و فرهنگ روزکار صفوی (رسول جعفریان)، بریتانیا و خلیج فارس(شبنم برزگر)، هنر در گرماگرم انقلاب (مجید جعفری لاهیجانی)، فرهنگ و تمدن (چنگیز پهلوان)و بحران آگاهی و تکوین روشنفکری در ایران (حسین آبادیان)
آثار راه یافته به حوزه نقد ادبی هم عبارتند از: ازمعنا تا صورت (مهدی محبتی)، تاریخ ادبی ایران و قلمرو زبان فارسی(سید مهدی زرقانی)و نقد ادبی(علی تسلیمی)
گفتنی است که جایزه ادبی جلال آل احمد توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوب شده و اعضای سومین دوره آن که توسط وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی منصوب می شوند، عبارتند از: محمدرضا سرشار، یحیی طالبیان، عباس سلیمی نمین، رسول جعفریان، عباسعلی وفایی، مجتبی رحماندوست، امیر حسین فردی، محمدعلی کاظم بیگی و راضیه تجار.
راضیه تجار یکی از اعضای علمی این جایزه درباره عدم انتخاب نفر برگزیده بخش ادبی داستانی به خبرنگار شبستان گفت: اینکه اشکالی ندارد، قرار نیست حتماً چهره برگزیده ای انتخاب شود و یا کسی برنده جایزه 110سکه بشود در حالیکه آثاری انتخاب شده اند که برنده جوایز دیگر شده اند، مهم این است که این جایزه، جایزه بگیر دارد، چرا شما این بخش را نمی بینید؟
وی درباره نحوه انتخاب آثار برگزیده ادبی سال 87 افزود: من که داور این جایزه نیستم تا اطلاع کافی از نحوه بررسی همه آثار ادبی منتشر شد داشته باشم.
تجار در ادامه گفت:من روز گذشته یعنی اول آذر ماه با یکی از خبرنگاران حوزه فرهنگی درباره این جایزه صحبت کردم و نظراتم را درباره این جایزه گفتم، اگر بخواهم هر حرفی بزنم تکرار مکررات است.
مراسم اختتامیه سومین دوره جایزه ادبی جلال آل احمد یکشنبه 7 آذر با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و معادن فرهنگی او و دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در تالار برگزار می شود.
پیان پیام/
نظر شما