توقع داشتم «حافظ هفت» زودتر از این ها دیده شود

اکبر صحرایی، نویسنده معاصر با ابراز خرسندی از احتمال برگزیده شدن حافظ هفت در جایزه ادبی جلال، گفت: از این بابت بسیار خوشحالم اما توقع داشتم «حافظ هفت» زودتر از این ها دیده شود.

اکبر صحرایی، نویسنده با بیان اینکه توقع داشتم کتاب حافظ 7 زودتر دیده شود، به خبرنگار شبستان گفت: چند سال برای تألیف این کتاب زحمت کشیدم و معتقدم که کتاب از نظر محتوایی و فرم کار جدیدی است.

 

وی افزود: دشوار است که یک‌سری مستندات به ادبیات تبدیل شود، من در این اثر از لحاظ فرم مسایل مستند تاریخی را به ادبیات تبدیل کردم که به طور کل ادبیات انقلاب با چاشنی دفاع مقدس است.

 

وی با بیان اینکه از همان ابتدا فکر می‌کردم که این کار می‌تواند قابل اعتنا باشد، عنوان کرد: همچنین این اثر جدا از نوبودن در فرم و محتوا به شخصیت رهبر انقلاب پرداخته است.

 

وی ادامه داد: توقع داشتم که این کار در جایزه ادبی جلال دیده شود و در حال حاضر نیز تنها به من زنگ زده‌اند که در جلسه این جایزه شرکت کنم و از اینکه می‌گویند در این جایزه برنده شده‌ام احساس خوشحالی دارم.

 

وی ادامه داد: حافظ 7 سفرنامه‌ای است که به حالت شکل رمان بیان شده است و در بسیاری از مسایل روزگار معاصر اشاره دارد و از اینکه این اثر معتبرترین جایزه ادبی را از آن خود کرده خوشحالم چرا که تاکنون این اثر کمتر دیده شده بود و حتی تبلیغات خاصی نیز روی آن صورت نگرفته بود.

 

وی در پایان گفت: خوشحالی من بیشتر از این جهت است که علاقه خاصی به شخصیت جلال دارم و معتقدم که جایزه جلال تبلور ادبیات داستانی معاصر است و جلال همیشه به عنوان پایه‌گذار ادبیات داستانی معاصر برای من قابل تحسین و احترام بوده است.

 

 گفته می شود رمان«حافظ هفت» نوشته اکبر صحرایی به عنوان برگزیده پنجمین جایزه ادبی جلال آل‌احمد انتخاب شده است.

 

«حافظ هفت» اثر اکبر صحرایی، رمانی درباره سفر 9 روزه مقام معظم رهبری به شیراز است .این رمان در ۹ فصل به معنای ۹روز سفر رهبر انقلاب به شیراز تدوین شده است. صحرایی سفر مقام معظم رهبری به شیراز را در نوروز ۸۷ در قالبی داستانی روایت می‌کند. شخصیت‌های اصلی این رمان را پانوسیان و نویسنده‌ای از دوران جنگ به نام جعفر تشکیل داده‌اند.

 

پانوسیان شخصیتی ارمنی و دوست جعفر است که به اصرار وی در نخستین روز حضور مقام معظم رهبری در شیراز به میان مردم می‌آید اما بعد به دلیل اتفاقاتی که برای جعفر پیش می‌آید و او را راهی بیمارستان می‌کند مجبور می‌شود که تمام این ۹ روز را در شیراز بماند. او در بیمارستان با دفترچه خاطرات جعفر رو به رو می‌شود. یادآوری این خاطرات باعث برگشت به گذشته و سال‌های حضور رهبری در جبهه می‌شود.

 

عنوان «حافظ هفت» برای این کتاب‌ اشاره‌ای است به ترور مقام معظم رهبری در تاریخ ۶ تیر ماه ۶۰ در مسجد ابوذر تهران که با این کد محافظان رهبری خبر را اعلام کردند. همچنین اشاره‌ای به حافظ شیراز و عرفان عطار دارد.


پایان پیام/
 

کد خبر 196930

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha