پاسداری از دستاوردهای انقلاب؛ خدمتی که شهیدسمرقندی را خسته نکرد

شهید سمرقندی با تلاش خستگی ناپذیر در برابر تمام توطئه هایی که دشمنان دین و قرآن تدارک می دیدند، ایستاد و رنج طعن و کین دشمنان را به جان خرید، اما از تبلیغ آیین و دین دست نکشید.

خبرگزاری شبستان: شهادت روحانیون و ائمه جماعات در سنگرهاى مقدس جهاد و دفاع از دین و در محراب گسترده و نورانى جبهه‏هاى حق، خواندن نماز عشق با وضوى خون است و رداى سرخ ائمه جماعات شهید، عَلَمى است که نشان از عاشوراى مجدد تاریخ امروز ما دارد. آنان صداقت و حقانیت رهبرى دینى را با اهداى خون پاک خویش به ثبت رساندند و در کربلاهاى ایران، با تکبیر عشق و ایمان در محراب عشق و حقیقت قیام نمودند و با آغوش باز، شهادت را پذیرا شدند. آرى شهیدان سرفرازى همچون آیات و حجج اسلام جاوید، شاه‏آبادى، نواب صفوى،موحدی قمی، مفتح و همرزمان به خون غلتیده ایشان با قلبى مالامال از معرفت ناب، نماز عشق را با سلام شهادت به پایان بردند و تا کوى دوست پرکشیدند.

 

حجت الاسلام حاج شیخ عباس سمرقندی، از روحانیونی بود که از سمرقند به ایران مهاجرت کرده بود.آموزش ابتدایی را نزد پدر فرا گرفت و در سن سیزده سالگی با راهنمایی پدر و علاقه درونی در مدرسه عباس قلی خان مشهد به فراگیری علوم اسلامی پرداخت.

 

در 22 سالگی همراه والدین خود پدرومادر عازم تهران شد و در ملارد شهریار ساکن شد پدر وی در آن سرزمین به تبلیغ دین پرداخت او نیز پدر را در این جهاد مقدس یاری کرد اما پدر وی پس از سالها تبلیغ و هدایت مردم از این جهات رخت بربست و پسر بار رسالت پدر را بر دوش گرفت و پرتلاش خستگی ناپذیر در برابر تمام توطئه هایی که دشمنان دین و قرآن تدارک می دیدند، ایستاد و رنج طعن و کین دشمنان را به جان خرید، اما از تبلیغ آیین و دین دست نکشید.

 

در سال 1347 تهران را برای تبلیغ سزاوارتر دید و راهی تهران شد، چند سالی در نظام آباد به تبلیغ دین پرداخت و از آن پس سالیانی چند در شمیران نو به هدایت و راهنمایی مردم و گسترش حق و حقیقت دست زد.

 

در دو سال آخر زندگی خویش به دعوت مردم تهران پارس پاسخ گفت و در مسجد باب الحوائج، به امامت جماعت و تبلیغ پرداخت و در حد توان خود دربرآوردن نیازهای مردم منطقه شب و روز کوشید.

 

در دوران انقلاب در تظاهرات و راهپیمایی ها شرکت فعال داشت و پس از پیروزی در پاسداری از دستاوردهای انقلاب سخت کوشید.

پاداش این همه تلاش شهادت در راه خدا بود که نصیبش شد و در سپیده دم خونین، به تاریخ 8 اردیبهشت 1361 هنگامی که همراه پاسدار جان برکفش،شهید قربان اطاعتی عازم جبهه بود، در تهران با شلیک گلوله های منافقین کوردل به شهادت رسید و لاله گون به دیار حق شتافت.

پایان پیام/
 

کد خبر 196759

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha