به گزارش خبرنگار شبستان، حسن یوسفی، در نشست خبری صبح امروز گفت: در بحث انتقال دانشجویان شاغل به تحصیل در خارج از کشور پذیرش به دو صورت انجام میگیرد.
وی افزود: دانشجویان مدارک خود را مطابق آییننامه به مؤسسه و دانشگاهها ارایه میدهند و دانشگاهها بر اساس شرایط این آییننامه پذیرش خود را انجام میدهند.
وی ادامه داد: در مرحله دوم متقاضیان مدارک خود را به اداره مدیر کل سازمان امور دانشجویان ارایه میدهد و پس از ارزیابی شورا تصمیمگیری نهایی میشود و جایابی انجام میگیرد و حکم این شورا برای همه مؤسسات آموزش عالی لازمالاجرا است.
به گفته مدیر کل دانشجویان کل دانشجویان داخلی، 293 مورد در نیمسال اول 91 در شورا بررسی شده که 192 صدور رأی موافق و انتقالی صورت گرفته و 34 مورد با نظر مخالف شورا روبرو شده به دلیل اینکه شرایط آییننامه را احراز نکرده است.
مدیر کل دانشجویان داخلی سازمان امور دانشجویان اظهار کرد: بسیاری از متقاضیان از فعالیتهای این شورا بیاطلاع هستند و روابط این شورا بر اساس مقررات جاری آموزشی بررسی میشود.
وی با اشاره به فعالیتهای شورای بررسی موارد خاص اظهار کرد: در این شورا مشروطی بیش از حد فرد، مرخصی بدون احتساب سنوات برای خانمها باردار و ... مورد بررسی قرار میگیرد که حداقل تا پنج نیم سال مرخصی داده میشود که یک نیمسال قبل از زایمان و 4 نیمسال بعد از زایمان است و همچنین مواردی مانند دانشجویان انصرافی هم مورد بررسی قرار میگیرند.
به گفته یوسفی، شورای بررسی موارد خاص دارای سه شورای دانشگاهی، منتخب در استانها و مرکزی است.
مدیر کل دانشجویان داخلی سازمان امور دانشجویان از راهاندازی سامانهای خبر داد و گفت: این سامانه در دو فاز تأسیس میشود که متقاضیان مدارک خود را ثبت سامانه میکنند و بر اساس نوبتدهی اصل مدارک تأیید میشود.
وی با اشاره به فاز دوم اظهار کرد: در تلاشیم تا با شرکت پست تفاهمنامهای را انعقاد کنیم تا متقاضیان مدارک خود به پست تحویل داده و پس از مدتی اصل مدرک تأییدشده از سوی پست به درب منازل این متقاضیان ارسال میشود.
پنجاه و دومین گردهمایی معاونان دانشجویی دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی سراسر کشور در ساختمان سازمان امور دانشجویی در حال برگزاری است.
پایان پیام/
نظر شما