مساجد و روحانیت باید محور تصمیم گیری مسائل فرهنگی در روستا باشند

استاندار خراسان جنوبی با تاکید براینکه مساجد و روحانیت باید محور تصمیم گیری مسائل فرهنگی در روستا باشند، افزود: افزایش حسینیه ها در روستاها مشکلات فرهنگی را حل نمی کند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از بیرجند، قهرمان رشید، استاندار خراسان جنوبی، امروز (28 آبان) در ششمین گردهمایی دهیاران خراسان جنوبی، اظهار داشت: امروز تعدد مراجع تصمیم گیر در مسائل فرهنگی یک آسیب است اما با توجه به وجود اقلیم ها و خرده فرهنگ های مختلف در سراسر کشور باید توجه شود تصمیمات به گونه ای گرفته شود که تمامی این افراد تحت پوشش قرار گیرند.

 

وی با بیان اینکه اقامه نماز اول وقت باید در عزاداری ها مورد توجه باشد، افزود: مداحان باید توجه کنند که به تحکیم عزاداری ها کمک کنند.

 

نماینده دولت در خراسان جنوبی با اشاره به کمبود کتاب و عدم وجود کتابخانه در برخی از روستاها، یادآور شد: به زودی طرح اهدای کتاب هایی که مدیران و مسئولان آن استفاده نمی کنند در سطح استان اجرایی می شود.

 

وی از اعزام تیمی از سوی رئیس جمهور به با اولویت بررسی صنایع دستی خراسان جنوبی به این استان خبر داد و گفت: در سفر چهارم رئیس جمهور از حوله های بافته شده توسط هنرمندان استان استقبال شد که تیم اعزامی از سوی معاونت میراث فرهنگی به استان ضمن بررسی صنایع دستی این استان، زمینه صادرات آن به دیگر استانها و دیگر کشورهای منطقه فراهم خواهد شد.

 

رشید با تاکید براینکه در زمینه اشتغال خانگی در سال جاری اعتبارات خوبی به استان اختصاص یافته است، افزود: اشتغال خرد و روستایی در مناطق مختلف و طرح های بزرگ در زمینه کشاورزی محصولات استراتژیک از جمله زرشک و زعفران مورد حمایت قرار می گیرند.

 

وی درخصوص حفر چاه های کشاورزی در استان، گفت: حفر چاه های عمیق و نیمه عمیق موجب شده است که استحصال آبها کمتر شود بنابراین سیاست نظام و دولت بر حفر چاه کشاورزی نیست و تلاش می کنیم با ساماندهی آب های موجود، میزان بهره وری از این آبها را افزایش دهیم.

 

استاندار خراسان جنوبی بر احیای قنوات، استفاده بهینه از سیستم های جدید، یکپارچه کردن اراضی و استفاده از سیستم های آبیاری تحت فشار تاکید کرد و گفت: با انجام این کارها 30 درصد در منابع آبی صرفه جویی می شود.

 

وی خاطرنشان کرد: ساماندهی مدیریت منابع امروز از اولویت بیشتری برخوردار است به همین از حفر چاه های بیشتر دراستان به دلیل ایجادمشکلات عدیده در آینده استقبال نمی شود.

 

رشید بر تدوین سند چشم انداز روستاهای استان تاکید کرد و گفت: این اسناد باید در نظر گرفتن سند توسعه استان، شهرستان ها، بخش ها و اسناد بودجه ای تدوین شود.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 196356

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha