موانع اجرای برنامه های فرهنگی آسیب شناسی شود

کارشناس مسئول معاونت فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان با اشاره به اهمیت روند اجرای برنامه های فرهنگی کانون، گفت: باید تلاش کنیم موانع اجرای برنامه های فرهنگی را با آسیب شناسی درست از سر راه برداریم.

به گزارش خبرگزاری شبستان در سنندج، نرگس جعفری، کارشناس مسئول معاونت فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان، امروز (28 آبان) در جلسه که با حضور کارکنان کانون استان در شهرستان سنندج برگزار شد، گفت: با آسیب شناسی درست تلاش کنیم روند اجرای برنامه های فرهنگی و موانع را از سر راه برداریم و راهکارها و فرصت ها را شناسایی کنیم.


وی افزود: می توانیم با تعیین اهداف، جهت برنامه های هر مرکز فرهنگی هنری را معلوم و تا حدودی فرصت ها، منابع، امکانات و موانع، محدودیت ها و تهدیدهای یک برنامه ریزی را مشخص کنند.


کارشناس مسئول فرهنگی معاونت فرهنگی کانون در ادامه هماهنگی و همکاری که بین کارشناسان واحدهای مختلف و مربیان فرهنگی هنری و ادبی که در مراکز وجود دارد را عالی توصیف کرد و خاطر نشان کرد: بتوانید از این همدلی ها در پیشبرد بیش از پیش اهداف کانون استفاده کنید.


نرگس جعفری بر بررسی روند برنامه ریزی در مراکز کانون استان تاکید کرد و افزود: هدایت اصولی، نظارت دقیق و مستمربرعملکرد مراکز و ترغیب آنان به هماهنگی بیشتر با واحد کارشناسی، بررسی دقیق برنامه ریزی پیش بینی شده توسط مراکز و تطبیق برنامه ها با سیاست های ملی و استانی ،مراقبت در اجرای صحیح و به موقع برنامه های پیش بینی شده است.

 

وی افزود: توجه به نرم افزار کتابداری، ترغیب همکاران مراکز به ورود دقیق کامل اطلاعات مورد نیاز در نرم افزار از مولفه های کمی و کیفی است که توسط کارشناسان باید انجام شود که البته کانون استان کردستان بیش از حد انظار در این زمینه ها کار کرده اند و پله ای جلوتر از استان ها و ستاد فعالیت خود را انجام داده اند.

 

این مقام مسئول افزود: دریافت، بررسی و تحلیل گزارشات دریافتی و آمار نیز خارج از وظائف واحد کارشناسی استان نیست که این مورد نیز توسط کارشناسان استان مورد بررسی قرار گرفته است و در نمودارهای مختلف به رشته تحریر درآمده است ولی تعیین حد انتظار از مراکز در انجام فعالیت ها و برنامه ها توسط واحد کارشناس از اهمیت ویژه ای برخوردار است.


کارشناس مسئول معاونت فرهنگی کانون با تاکید بر پتانسل‌های موجود در استان کردستان، اظهارداشت: به دلیل وجود نیروهای توانمند و باتجربه در استان کارها و فعالیت های در خورد توجه زیادی انجام شده است و به طوری که خیلی از کارها را زودتر از جاهای دیگه شروع کردید و به عنوان مثال همین جلسات شورای فرهنگی هنری و ادبی در مراکز استان برگزار می شود.


وی افزود: مربیان ادبی و هنری قبل از اینکه مربی آفرینش ها ی ادبی و هنری باشند از مربیان مرکز هستند و برای مراکز فرهنگی هنری گزینش شده و بکار گرفته شده اند پس باید در خدمت مرکز و نیازهای مرکز باشند.


وی تصریح کرد: مقوله کتاب و کتابخوانی یکی از دغدغه‌های مسئولان کشور است و یکی از مسائلی است که در کانون‌های پرورش فکری از اهمیت زیادی برخوردار است که منبعی برای دیگر شاخه‌های هنری است که با توجه به امر کتابخوانی دیگر شاخه‌ها نیز در جای خود بارور می‌شوند.

 

کارشناس مسئول فرهنگی معاونت فرهنگی کانون، هماهنگی و همکاری که بین کارشناسان واحدهای مختلف و مربیان فرهنگی هنری و ادبی که در مراکز وجود دارد را عالی توصیف کرد و خاطر نشان کرد: انشاالله بتوانید از این همدلی ها در پیشبرد بیش از پیش اهداف کانون استفاده کنید.


 مدیر کانون استان کردستان در ادامه این جلسه گزارشی کامل از تعداد مراکز و فعالیت ها و کارهای انجام شده در مراکز و واحد کارشناسی استان را ارائه داد.


 سهیلا شیخی افزود: تا پایان امسال تعداد مراکز استان به 25 مرکز ثابت و سیار از محل مصوابات سفر مقام معظم رهبری اضافه خواهد شد که انشاالله کودکان نوجوانان بیشتری در شهرستان های استان بتوانند از فعالیت های مختلف کانون بهره ببرند.

 

گفتنی است، در این سفر سه روزه کارشناس مسئول معاونت فرهنگی کانون علاوه بر بازدید از مراکز سنندج،قروه،دهگلان و سریش آباد در جلسه بررسی فرم های پیشنهادی مربوط به برنامه ریزی تربیتی مراکز فرهنگی هنری با حضور مربی مسئولان مراکز استان حضور پیدا کرد و به سوالات مطرح شده از طرف مربیان مسئولان پاسخ داد.


پایان پیام/

کد خبر 196325

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha