به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، رئیس اداره بهزیستی شهرستان دیواندره به عنوان مدرس این دوره هدف از برگزاری کارگاه را ضرورت و اهمیت آموزش پیش ازدواج، نحوه آشنایی ،عشق و علاقه، ملاک ها و معیارهای درست انتخاب همسر، ملاک های نادرست انتخاب، عقد و دوران نامزدی، چالش های زندگی مشترک ذکر کرد.
فرهاد عزیزی اظهارداشت: استقبال از این کارگاه نشان دهنده نیاز و تقاضای مردم در جامعه است و امیدواریم با مدیریت و کاربردی نمودن آموزش های پیش از ازدواج مداخلات موثری در کاهش طلاق در شهرستان باشد.
وی افزود: در اصل این کارگاه ها وسیله ای است برای پیشگیری از آسیب های همچون طلاق، همسرآزاری، کودک آزاری و همچنین بنیان یک زندگی موفق و رضایت بخش است.
کریمیان، کارشناس واحد پیشگیری بهزیستی شهرستان دیواندره نیز در ابتدای این کارگاه گفت: خانواده یکی از مهمترین نهادهای جامعه است و برای تشکیل یک خانواده در قدم اول انتخاب درست و ازدواج موفق شرط اساسی است.
*****
برگزاری کارگاه کشوری آشنایی با حفظ، نگهداری و پشتیبانی واحد صدای مشاوره تلفنی خط 1480
معاون امور فرهنگی و پیشگیری اداره کل بهزیستی کردستان در این کارگاه گفت: به منظور آشنایی با نحوه چگونگی حفظ، نگهداری و پشتیبانی از خط 1480 (صدای مشاوره)و با مشارکت مسئولان خط 1480 کلیه استان های سراسر کشور کارگاه آموزشی یک روز با حضور بیش از 50 کارشناس و مشاور برگزار شده است.
مختار فرهادیان، با بیان اینکه سلامت خانواده اساس سلامت جامعه است، عنوان کرد: مرکز مشاوره با توجه به نیروهای متخصص خود توانسته گام مهمی در جهت تشخیص، تخفیف و پیشگیری از آسیب های اجتماعی بردارد.
وی افزود: انتخاب رشته تحصیلی،انتخاب همسر، تربیت فرزندان، نحوه ارتباط اعضای خانواده با یکدیگر، تامین نیازهای مادی و معنوی خانواده هر یک مشکلاتی می افریند که اغلب حل و فصل انها بدون کمک دیگران میسر نیست.
وی بیان داشت: در این راستا مراکز مشاوره به دو صورت حضوری (خصوصی) و تلفنی(دولتی) به عموم مردم خدمات مشاوره ای ارائه می دهند.
گفتنی است، در این کارگاه یک روزه کارشناسان به هم اندیشی در خصوص نحوه چگونگی حفظ و نگهداری و همچنین پشتیبانی علمی و تخصصی از خط 1480 پرداختند.
*******
کارگاه تولیدی خیاطی در مرکز بیماران روانی فریا افتتاح شد
بهمنی، رئیس اداره بهزیستی مریوان گفت: در راستای بستر سازی اشتغال و خود کفای معلولین و مددجویان، اداره بهزیستی مریوان، کارگاه تولیدی خیاطی را در مرکز بیماران روانی فریا افتتاح شده است.
وی عنوان کرد: با تلاش و پیگیری های مداوم اداره بهزیستی مریوان و مدیریت مرکز بیماران روانی فریا، اولین کارگاه تولیدی خیاطی در مرکزب یماران روانی فریا آغاز به کار کرد و عمده فعالیت این کارگاه خیاطی، تولید انواع روپوش های بیمارستانی است.
وی با اشاره به اینکه هدف از اجرای این طرح استفاده از توانای ها و پتانسیل های بیماران مرکز غیر دولتی فریا است، اذعان کرد: با عقد اولین قرارداد با شبکه بهداشت و درمان مریوان، کارگاه خیاطی فعالیت خود را در تولید روپوش بیماران و پرستاران بیمارستان های سطح شهر آغاز کرده است.
پایان پیام/
نظر شما