به گزارش خبرگزاری شبستان از اردبیل، سردار جلیل بابازاده فرمانده سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل شب گذشته ( 26 آبان) در همایش روحانیان استان اردبیل که در آستانه ماه محرم در سالن ولایت اردبیل برگزار شد، گفت: تاکنون در استان 4 هزار و 511 حلقه صالحین برای معرفتافزایی بسیجیان و پاسداران انقلاب اسلامی شکل گرفته است.
بابازاده به اعزام هفت هزار دانشآموز خواهر بسیجی به مناطق عملیاتی جنوب در قالب درس آمادگی دفاعی با هدف آشنایی با فرهنگ ایثار و شهادت اشاره کرد و بیان داشت: برنامههای هفته بسیج در تقارن ماه محرم در سه حوزه برگزار میشود که حوزه اول مربوط به برنامه بسیج در قالب جنگ نرم و عمقبخشی به مفاهیم ارزشی است و تلاش میکنیم در قالب کاروان راهیان نور این فرهنگ غنی را بارور کنیم.
فرمانده سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل افزود: در کنار آن توجه جدی ما به برنامههای حفظ آمادگی نیروهای بسیج است که در این زمینه رزمایش «لبیک یا علی (ع)» برگزار شده است و از جنبه حفظ آمادگی بسیج غفلت نکردیم.
وی به فعالیتهای بسیج سازندگی در حد گسترده و همچنین برگزاری دورههای مربیگری بسیجیان با رویکرد تقویت گفتمان ارزشی اسلامی اشاره کرد و تصریح کرد: امسال در قالب گردانهای واکنش سریع بیتالمقدس رزمایش شش هزار نفری انجام شد و در کنار آن بسیجیان در قالب حلقههای صالحین با رویکرد تربیتی با مفاهیم ارزشی و انسانی آشنا شدند.
بابازاده خاطرنشان کرد: ما علاوه بر برگزاری حلقههای صالحین با هدف آشنایی اقشار تأثیرگذار و 18گانه دورههای آموزشی متنوعی را برای مربیان و سرمربیان این حلقهها به همراه معرفی کتاب شهید مطهری انجام میدهیم.
در ادامه این مراسم حجتالاسلام مهدی ستوده مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل اظهار داشت: معرفت یافتن به زندگی و اهداف اهل بیت عصمت و طهارت نقطه ارزشمند برای رسیدن به توحید و یگانگی الهی است و ما با عشق به امام حسین (ع) و اهل بیت میتوانیم حرارت عشق و مهربانی الهی را به خوبی درک کنیم.
وی افزود: واقعیتهای کربلا باید به گونهای تدوین و بازگو شود تا شنونده احساس غلو و کارهای ساخته ذهن و فکر بشر را از حقیقت مسئله دور کند و با درک نابترین میراث بکوشد جایگاه عزاداری و عشق به امام حسین (ع) را به شکل زیبا مطرح کند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل در پایان سخنان خود یادآور شد: ماه محرم به دلیل پیام و شعار همیشه جاودانه خود زیباییهای همه ساله و نو را دارد که هیچ وقت رنگ و بوی کهنگی به خود نمیگیرد.
پایان پیام/
نظر شما