عیسی علیزاده، سرپرست سازمان فعالیت های قرآنی دانشجویان کشور با اعلام برگزاری آیین اختتامیه هشتمین جشنواره ادبی، هنری، قرآنی دانشجویان در نیمه نخست اسفند به خبرنگار شبستان گفت: این جشنواره با محور سوره مبارکه کهف و با رقابت 600 اثر در بخش هنری و 200 اثر در بخش ادبی برگزار شده که از برگزیدگان رشته های مختلف در هر بخش همزمان با برگزاری آیین اختتامیه تجلیل به عمل می آید.
وی با بیان این مطلب که این جشنواره از دوره هفتم به صورت سوره محور برگزار شده است، اظهارکرد: بسترسازی برای حضور حداکثری دانشجویان در فعالیت های قرآنی، جلوگیری از رقابت آثار تکراری به دلیل عام بودن موضوع، سهولت برپایی نمایشگاه های تخصصی از جمله دلایلی است که دبیرخانه را به برگزاری سوره محوری این جشنواره ترغیب کرده است.
علیزاده با اشاره به کاهش کمی آثار ارسالی به دبیرخانه این جشنواره پس از برگزاری به شیوه سوره محور تصریح کرد: خلق آثار جدید متناسب با محور انتخابی دبیرخانه قطعا بر این کاهش اثرگذار بوده اما بنابر نظر هیئت داوران ارتقای کیفی آثار را به همراه داشته است، البته دبیرخانه با تشکیل کارگروهی ویژه طرح ارتقای کمی آثار برای دوره های بعد را نیز مورد بررسی قرار می دهد.
راهیابی 200 اثر به مرحله نهایی داوری در بخش ادبی
سرپرست سازمان فعالیت های قرآنی دانشجویان کشور با بیان این مطلب که ارسال برخی از آثار در قالب کار جمعی نیز بر این کاهش کمی اثرگذار بوده است، عنوان کرد: خوشنویسی، تذهیب، نکارگری، لوگو و پوستر رشته های بخش هنری و شعر، داستان و مقاله رشته های بخش ادبی این جشنواره را شامل می شود که از 270 اثر ارسالی به بخش ادبی پس از ارزیابی های ابتدایی، 200 اثر به مرحله نهایی راه یافته اند.
وی ترغیب دانشجویان به تامل در مفاهیم و آیات را از نتایج برگزاری سوره محور این جشنواره برشمرد و بیان کرد: برپایی کارگاه های هنری با حضور استادان زبده که مالکیت آثار را به دبیرخانه جشنواره ادبی، هنری، قرآنی دانشجویان می بخشد از دیگر نتایجی است که درپی برگزاری سوره محور آن بدست می آید.
آثار برگزیده بخش ادبی 6 دوره نخست منتشر می شود
علیزاده با اعلام ایجاد بسترهای لازم برای شرکت آثار این جشنواره در نمایشگاه های مختلف ابرازکرد: انتشار آثار برگزیده بخش ادبی شش دوره نخست این جشنوراه نیز در دست انجام قرار دارد.
وی با اشاره به بهره گیری از داوران ممتاز برای داوری اثار ارسالی در هر دو بخش ادب و هنری اعلام کرد: نیت اصلی دبیرخانه از برگزاری این جشنوراه صرف تعیین رتبه های نخست و اعطای جایزه نبوده است بلکه زمینه سازی برای خلق آثاری در این عرصه با محور مفاهیم غنی قرآن هدفی است که با این مهم تحقق آن پیگیری می شود.
علیزاده با ابراز امیدواری از همکاری نهادهای دینی قرآنی در تامین جوایز و دیگر امکانات مورد نیاز برای برگزاری جشنواره ادبی، هنری، قرآنی دانشجویان در دوره های آینده یاد آور شد: این جشنواره که بخش دانشجویی طرح 1444 سیمای قرآن است در هر رشته متناسب با رتبه کسب شده شرکت کنندگان از نفرات یک تا سه تقدیر می شود.
پایان پیام/
نظر شما