به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجت الاسلام داوود رنجبران، معاون راهبردی پژوهشگاه فرهنگ و معارف اسلامی، امروز (24 آبان) در سومین گردهمایی اعضای هیات علمی پژوهشگاه فرهنگ و معارف اسلامی( وابسته به نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها) اظهار داشت: فلسفه اصلی پژوهشگاه فرهنگ و معارف اسلامی عمل به اساس نامه ای است که یکی از اصلی ترین فرازهای آن پاسخگو بودن پژوهشگاه به خواسته های نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه است.
وی افزود: در مسیر پاسخ گویی پژوهشگاه به نهاد باید گروه های علمی تشکیل و به تولید محتوا بپردازند تا محتوای مناسب برای ارائه در سطح دانشگاه ها محیا شود.
حجت الاسلام رنجبران با تاکید بر این که باید گروه های علمی تقویت شوند، خاطرنشان کرد: افرادی که در گروه های علمی مشغول فعالیت هستند باید با توجه به این موضوع که خط مقدم کار پژوهشگاه فرهنگ و معارف نهاد است به بازخوانی وظایف بپردازند.
وی بیان داشت: ما باید از اساتید دانشگاهی که علاقه مند به همکاری با پژوهشگاه و زیر مجموعه های نهادی هستند، ارتباط برقرار کرده و از ظرفیت و تجربه های آن ها جهت پشتیبانی محتوایی، کیفی و پژوهشی نهاد استفاده کنیم.
حجت الاسلام رنجبران با اشاره به این که سایت های متعددی در نهاد راه اندازی شده است، عنوان کرد: این سایت ها نیاز به پشتیبانی و حمایت علمی، محتوایی و پژوهشی دارند، بخصوص در بخش معارف که پژوهشگاه می تواند کمک های پژوهشی بسیاری به آن داشته باشد.
معاون راهبردی و رئیس پژوهشگاه فرهنگ و معارف اسلامی ابراز داشت: تجربه و سابقه درخشان همکاران پژوهشگاه در فعالیت های فرهنگی در سطح کشور کمک بسیاری به بنیادی و کاربردی بودن پژوهش های صورت گرفته می کند.
وی ضمن تقدیر از مدیران و معاونان سابق پژوهشگاه فرهنگ و معارف اسلامی، ادامه داد: از زمانی که فعالیت خود را در پژوهشگاه آغازکردیم دو مجله از سه مجله پژوهشی ما، امتیاز علمی و پژوهشی را از سوی وزارت ارشاد دریافت نموده که این نشانه اعتماد وزارت خانه به مجموعه پژوهشگاه است.
حجت الاسلام رنجبران گفت: در بخش های پژوهشی باید رزومه های علمی پژوهشی جدی تری را به مجموعه پژوهشگاه ارائه دهیم و امیدواریم اعضاء از همه ظرفیت ها برای تحقق این امر استفاده کنند.
معاون راهبردی و رئیس پژوهشگاه فرهنگ و معارف اسلامی با بیان اینکه ما باید در خدمت پاسخ گویی به نیازهای نهاد باشیم، یادآور شد: با توجه به موقعیت و ظرفیت پژوهشگاه در ارتباط با نخبگان، شناخت و شناسایی نیازهای دانشگاه و ظرفیت های قانونی که در اختیار پژوهشگاه قرار دارد باید به بهترین نحو و متفاوت با نهادهای دیگر پژوهشی پاسخ گوی نهاد، نسل جوان دانشگاه و جامعه باشیم.
پایان پیام/
نظر شما