شاخصه های دینی مبنای زندگی خانواده اسلامی است

معاون اولیاء و مربیان سازمان مدارس غیر دولتی، توسعه مشارکت های مردمی و خانواده وزارت آموزش و پرورش گفت: در خانواده اسلامی مرد سالاری، زن سالاری و فرزند سالاری معنا ندارد چرا که شاخصه های دینی بر خانواده اسلامی

به گزارش خبر گزاری شبستان از مشهد، حسین جعفری، معاون اولیاء و مربیان سازمان مدارس غیر دولتی، توسعه مشارکت های مردمی و خانواده وزارت آموزش و پرورش ظهر امروز(24آبان) در همایش بزرگداشت خانواده اسلامی با اشاره به اینکه همه برنامه های آموزش و پرورش در حوزه خانواده با محوریت تحکیم، تعالی و ایمن سازی خانواده تنظیم شده است، اظهار داشت: در حال حاضر بالغ بر 12هزار استاد و مدرس در حوزه آموزش مهارت های زندگی در سراسر کشور فعالیت می کنند.

 

جعفری افزود: اساس خانواده های اسلامی آموزه های دینی و سیره اهل بیت(ع) است و در یک خانواده سالم خودبینی معنا ندارد چرا که همه حرکت هایشان برای رضای خدا و برای رسیدن به سعادت صورت می گیرد.

 

وی با بیان اینکه 191 مرکز مشاوره خانواده در کشور با محوریت رشد و تعالی خانواده در جامعه اسلامی فعال است، افزود: با توجه به مطالبات مقام معظم رهبری از حوزه آموزش و پروش و تهدیدات فرهنگی دشمنان در میدان جنگ نرم رسالت سازمان آموزش و پرورش بیش از گذشته سنگین تر شده است.

 

جعفری با اشاره به این مطلب که30 سال قبل یکی از فیلسوفان شرقی این مطلب را بیان کرد که اگرمی خواهید انقلاب اسلامی ایران را در اختیار بگیرد باید دو واژه مهم شهادت طلبی و ولایت پذیری را از اذهان زنان و جوانان ایرانی پاک کنید، اظهار داشت: شهادت طلبی و ولایت پذیری مختص یک زمان نیست چرا که مفهوم این دو واژه تغییر نمی کند بلکه شکل آن تغییر می کند.

 

وی افزود: مبنای توسعه و پیشرفت هر کشورسرمایه انسانی است اگر ما نتوانیم نیروی انسانی متدین و متخصص در جامعه تربیت کنیم هیگاه به مقصد نمی رسیم.


معاون اولیاء و مربیان سازمان مدارس غیر دولتی، توسعه مشارکت های مردمی و خانواده وزارت آموزش و پرورش گفت: با توجه به توصیه مقام معظم رهبری برای توجه به مسئله بصیرت یکی از مفاهیم بصیرت دشمن شناسی به روز است چرا که امروز دشمنان با استفاده از ابزار نرم تا درون خانواده ها و فضاهای کوچک نفوذ کرده اند.

 

وی افزود: با وجود دو محور ایجابی و سلبی امروز نیاز جامعه به بهره مندی از تخصص ها و مهارت های سلبی بیشتر احساس می شود ولی در کنار آن نباید از محور ایجابی هم غافل شویم چون دشمن در کنار پنجره خانواده ها کمین کرده است و آثار تخریبی آن در نهاد های فرهنگی کشورمان اعم از صدا و سیما، تولید فیلم، سریال و انیمیشن حس می شود.

 

جعفری گفت: در شرایط کنونی بیش از 30 هزار شبکه ماهواره ای، رادیویی و اینترنتی تربیت نسل جوان را هدف قرار داده اند که کمترین اثر منفی آن تخریب بنیان خانواده در آینده است.

 

معاون اولیاء و مربیان سازمان مدارس غیر دولتی، توسعه مشارکت های مردمی و خانواده وزارت آموزش و پرورش افزود: امروز مهمترین ابزار حمله به اذهان جوانان فضای سایبری و مجازی است و با یک دستگاه موبایل ساده می تواند کلیه اطلاعات نیاز دشمن را برای آنان فراهم سازد.

 

وی با اشاره به اینکه شبکه های ماهواره ای در کنار کار کردهای مثبت شان هزاران کارکرد منفی دارد و فضای مجازی حجب و حیایی که در خانواده است را از بین می برد، تصریح کرد: یکی از مهمترین وظایف انجمن ها و مربیان در مدارس و مناطق استان ها همسویی تربیتی بین خانه، مدرسه و جامعه است.


 پایان پیام/

کد خبر 195179

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha