اولین دوره کارگاه آموزشی ایده پردازی و کارآفرینی برگزار شد

اولین دوره کارگاه آموزشی ایده پردازی و کارآفرینی با حضور استاد سیده فاطمه مقیمی با حضور بازرگانان، دانشجویان و اقشار مختلف با هدف ارتقای سطح بهره وری در محل کنفرانس اتاق بازرگانی اردبیل برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اردبیل، حسین وثوقی ایرانی دبیر اجرائی اتاق بازرگانی اردبیل صبح امروز ( 24 آبان ) در این دوره آموزشی اظهار داشت: تاکنون در کارآفرینی سه موج در دنیا به وجود آمده است. موج اول خاطره نویسی و زندگینامه نویسی کارآفرینان برتر بین المللی بوده که در دهه 50 و 60 میلادی در سطح دنیا بخصوص اروپا مطرح بوده است و موج دوم احیا رشته های کارآفرینی در دانشگاه ها و موج آخر کارآفرینی رویکرد و توجه دولتها به صنوف کوچک است.


وی با بیان اینکه تاکنون دوره های مختلفی از کارآفرینی برگزار گردیده اما در دوره های جدید ملاک کار، معرفی برترین کارآفرینان کشور در فعالیت های اقتصادی خود است، تصریح کرد: این مفهوم علمی در حوزه کارآفرینی است و الگو برداری از تجربیات کارآفرینان موفق در کشور بخصوص در سطح بین المللی از اولویت ها است.


این مسئول بر ضرورت ملاک قرار دادن این الگوها در سطح محلی تاکید کرد و گفت: البته این خاطرنویسی در سطح ملی هست و کارهای مهمی در این زمینه صورت گرفته و دانشگاه شریف پیشتاز هستند و حتی رشته کارآفرینی را به صورت تخصصی تدریس می شود و شاهد توسعه اینگونه مراکز دانشگاه در سطح کشور هستیم.


وثوقی ایرانی اضافه کرد: اتاق بازرگانی اردبیل برای اولین بار در سطح استان اقدام به جمع آوری اطلاعات و زندگینامه کارآفرینان و پیشکسوتان برتر استان اقدام کرده و بزودی شاهد چاپ اولین کتاب خاطره نویسی کارآفرینان برتر استان اردبیل خواهیم بود.


دبیر اجرائی اتاق بازرگانی گفت: طرح کریدور شمال جنوب یکی از طرح های موفق اقتصادی کشور است که استان اردبیل می تواند نقش بسزایی در آن ایفا کند و یکی از زمینه های رشد و توسعه اقتصادی منطقه و کشور است.

 

وی در پایان سخنان خود گفت: دو هزار سال پیش شرق و غرب کشورمان توسط جاده ابریشم به هم متصل بود و کالاهای هندی و چینی به اروپا صادر می شد و هم اکنون می توانیم با استفاده از این تجربه تاریخی و الگو برداری از آن طرح کریدور شمال جنوب محصولات بنادر هند و چین را از راه زمینی به کشورهای اروپایی صادر کنیم. البته متنناسب سازی زیر ساخت های حمل و نقل ریلی و جاده ای کشور می تواند کشورمان را در این راه موفق نشان دهد و راه آسیا به اروپا را در حدود پنج هزار کیلومتر کوتاه تر کند.


در ادامه این دوره آموزشی استاد سیده فاطمه مقیمی عضو گروه مطالعاتی کریدور شمال جنوب به فعالیت اقتصادی دولت و زمینه سازی برای طرح کریدور شمال جنوب اشاره کرد و بیان داشت: این طرح اقتصادی لازمه وجود زیر ساخت ها بخصوص در زمینه حمل و نقل ریلی است تا بتواند به صورت موفقیت آمیز در کشور اجرا شود و در ادامه به تشریح نقاط ضعف و قوت طرح کریدور شمال جنوب پرداخت.


گفتنی است؛ در این دوره آموزشی، موضوعات همچون ایده پردازی، منابع کشف ایده، ایده کسب و کار، ایده تجاری، ویژگی های مشترک کارآفرینان، نوآوری و خلاقیت و ... مطرح گردید و با اعطای گواهینامه پایان دوره برای شرکت کنندگان به اتمام رسید.


لازم به ذکر است؛ سیده فاطمه مقیمی کارآفرین برتر نمونه زن کشور در ادامه این کارگاه آموزشی به سه موضوع مهم فن آفرینی، کارآفرینی و نو آفرینی اشاره کرد.


پایان پیام/

کد خبر 195032

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha