به گزارش خبرگزاری شبستان از بجنورد، هشتمین جشنواره تحقیقاتی دانشجویان علوم پزشکی شرق کشور با حضور دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور، اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه صبح امروز چهارشنبه (24 آبان)، به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی آغاز شد و تا پنج شنبه 25 آبان ادامه خواهد داشت.
دکتر علیرضا گلشن، معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در این باره گفت: این جشنواره به صورت کلی و هرساله به میزبانی یکی از 11 دانشگاه منطقه شرق کشور برگزار می شود که امسال به میزبانی این استان برگزار شده است.
وی اعتلای علمی و پژوهشی دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی را از اهداف مهم و محوری این جشنواره عنوان و اضافه کرد: نهادینه ساختن اهمیت موضوع پژوهش، تقویت مهارت پژوهش، توانمندی سازی قابلیت های پژوهشی و فراهم سازی زمینه حمایتی مادی و معنوی از فعالیت های پژوهشی دانشجویان از دیگر اهداف برگزاری این جشنواره است که هم اکنون پس از هشت دوره برگزاری به کنگره علمی بدل شده است.
دکتر گلشن همچنین ایجاد انگیزه بین دانشجویان و سمت و سوق یافتن به کارهای پژوهشی را در این باره افزود و اعلام کرد: 680 مقاله به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده است که با بررسی داوران، تعداد 340 مقاله به بخش رقابتی این جشنواره راه یافته است.
وی اضافه کرد: از این میان 310 مقاله به صورت پوستر و 30 مقاله به صورت شفاهی ارائه خواهد شد.
وی این جشنواره را در قالب چهار پنل، علوم پایه دندانپزشکی و داروسازی، پنل پژوهش در آموزش و بهداشت، پیراپزشکی و پرستاری و مامایی و نیز گیاهان دارویی و بیماری های مشترک حیوان و انسان و نیز ارتقاء سلامت همگانی توسعه پایدار اعلام کرد.
معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی همچنین برگزاری 6 کارگاه تشریح عملی حیوانات و آزمایشگاه، کارگاه آشنایی با مواد مخدر و مضرات آن، کارگاه پزشکی مبتنی بر شواهد، کارگاه سیستماتیک ری ویو و نیز کارگاه خلاقیت تیمی را از جمله برنامه های این جشنواره عنوان کرد.
دکتر گلشن، ضمن برشمردن قابلیت های رو به رشد دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: از میان آثار پذیرش شده این جشنواره 100 مقاله مربوط به دانشجویان این استان است.
وی همچنین از راه اندازی آزمایشگاه تحقیقاتی رفرنس برای انجام تحقیقات سطح بالا در این استان همزمان با هفته پژوهش خبر داد.
وی خاطرنشان کرد: با میزبانی این جشنواره و برگزاری شایسته آن بتوانیم در جهت ارتقاء علمی این دانشگاه و قابلیت های پژوهشی استان گام برداریم.
پایان پیام/
نظر شما