تربیت قرآنی باید بر تمامی فعالیت‌های قرآنی حاکم شود

رئیس سازمان دارالقرآن الکریم در اولین روز همایش مسئولین دارالقران الکریم استان‌ها گفت: باید موضوع تربیت قرآنی بر تمامی فعالیت‌های قرآنی حاکم بوده و تمامی این فعالیت‌ها در مسیر تربیت قرآنی انجام پذیرد.

 

به گزارش خبرگزاری شبستان، مهدی قره شیخلو در اولین روز همایش مسئولین دارالقرآن الکریم استان‌ها با اشاره به سه دهه تجربه فعالیت‌های قرآنی در سازمان تبلیغات اسلامی گفت: تغییر جهت و سبک و روش را به سمت تربیت قرآنی مورد نیاز دانستیم و از علل این تصمیم تأثیرات زیادی است که فعالیت‌های حوزه قرآنی در جامعه دارد و نیاز عموم مردم به این موضوع نیز بسیار حائز اهمیت است.


وی گفت: این وضعیت مسئولین این سازمان را به سوی حمایت و پشتیبانی بیشتر از فعالیت های حوزه تربیت قرآنی سوق داده است و با توجه به آنچه در سند راهبردی سازمان ترسیم شده است فعالیت های این سازمان را به سوی حاکم نمودن موضوع تربیت قرآنی بر تمامی فعالیتهای این حوزه اعم از قرائت، حفظ و ...سوق داده است.


رئیس سازمان با تأکید بر اینکه تربیت قرآنی باید تمامی بخش های آموزشی را تحت تأثیر قرار دهد افزود: باید کاری کنیم که خروجی تمامی فعالیت های قرآنی سراسر کشور به این موضوع و تأثیرات آن منتج شود.


این قاری بین المللی قرآن کریم با اشاره به لزوم کادر سازی و تربیت نیروی قرآنی اظهار داشت: در بسیاری از نهادها شاهد این نیاز هستیم و ادارت کل تبلیغات اسلامی استان‌ها می‌توانند با برنامه‌ریزی، آموزش و آماده سازی نیروها این نیاز موجود را برطرف کنند و باید این برنامه‌ریزی به گونه‌ای باشد که تمامی بخش‌های استانی را شامل شود و از توجه یکجانبه به مرکز استان پرهیز شود.


این عضو هیأت أمناء 18 مأموریت بسیار متقن و شفاف که در اساسنامه وجود دارد را بسیار حائز اهمیت دانست و با اشاره به ساختار تشکیلاتی جدید سازمان دارالقرآن الکریم تصریح کرد: در تشکیلات جدید، ‌سازمان یک موسسه عمومی غیر دولتی وابسته به سازمان تبلیغات اسلامی است که با ترکیب هیأت أمنایی اداره می‌شود و رئیس سازمان تبلیغات اسلامی به عنوان رئیس هیأت أمناء است.


قره شیخلو در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر کیفی تر نمودن موسسات قرآنی مردمی افزود: سطح بندی موسسات باید با هدف ایجاد کیفی تر نمودن آنها و رعایت حداقل استانداردهای این حوزه همراه بوده و راهبرد اساسی سازمان در این مسیر، ایجاد موسساتی است که با کیفیت و برنامه‌ریزی همراه باشند و سازمان نیز در حوزه طرح‌ها و برنامه‌ها هدایت گری و حمایت خواهد کرد.


رئیس سازمان اتحادیه‌های موسسات قرآنی مردمی استانها را حلقه کارآمد این سلسله دانست و گفت: در میان حلقه هدایت موسسات توسط سازمان، وجود اتحادیه‌های استانی و کشوری بسیارموثر است.


در اولین روز همایش برگزاری نشست هایی با حضور معاونین ارتباطات و فنآوری اطلاعات – آموزش و پژوهش و نظارت بر چاپ و نشر قرآن کریم و مدیران مربوطه همراه بود که موضوعات و مباحث لازم در زمینه فعالیت‌های سازمان از جمله برگزاری مسابقه قرآنی تسنیم ( ویژه دستگاه های فرهنگی )، مراسم تکریم چهره‌های قرآنی، طرح اعطای مدرک به حافظان قرآن کریم، ارتقاء برنامه های آموزشی و پژوهشی و ... مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

 

گفتنی است، دومین روز این همایش با حضور مدیران اتحادیه های موسسات قرآنی مردمی استانها، رؤسای هیأت مدیره استانها و اتحادیه موسسات قرآنی مردمی کشوری و با هدف ارتقاء فعالیت‌های موسسات قرآنی و تبیین جایگاه اتحادیه‌های موسسات قرآنی مردمی چهارشنبه 24 آبان برگزار می‌شود.
 

پایان پیام/

 

کد خبر 194874

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha