به گزارش خبرنگار شبستان محمد جواد محمدی زاده در سومین نمایشگاه دستاوردهای فناوری دانشگاه تهران و در جمع خبرنگاران ضمن بیان این خبر افزود: در اطلس مهره داران مشخصات پوشش جانوری کشور به صورت مدون تهیه می شود.همچنین بیمارستان دریایی در خلیج فارس ودریای خزربرای درمان ورسیدگی به آبزیان وموجودات دریایی آسیب دیده ودر معرض انقراض تاسیس خواهد شد.
رییس سازمان محیط زیست درباره طرح های سازمان حفاظت محیط زیست در بخش شیرآبه ها گفت: در حال حاضر بیش از 50 سال است که تلبمار زباله در کهریزک وجود دارد وشیرابه زباله که ماده ای خطرناک برای انسان،آب خاک هواست را وارد محیط زیست می کند و طرح هایی در این زمینه تا پایان سال جاری راه اندازی می شود.
محمدی زاده خاطرنشان کرد: این طرح ها شامل تولید برق و انرژی از پسماندهای قابل سوخت و استفاده از روش های بیولوژیکی تبدیل این شیرآبه ها به مواد قابل استفاده و قابل بازگشت به محیط زیست است که این طرح با همکاری دانشگاه تهران در حال انجام است.
رئیس سازمان محیط زیست درباره نمایشگاه دانشگاه تهران گفت: در این نمایشگاه اراده جدی مجموعه پژوهشگران و فرزانگان جامعه است، و می توان کشور را از ورود فناوری های جدید بی نیاز کند.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست افزود: هشت پروژه سازمان به مبلغ 250 میلیون تومان با همکاری دانشگاه تهران انجام می شودکه میزان حمایت از طرح های فناورانه دانشگاه تهران و دیگر دانشگاه ها را در زمینه تعیین استانداردها و مشخص شاخص ها و علوم و فناوری جدید در این حوزه ده ها برابر این مقدار است.
وی افزود: سامانه ای از داده های محیط زیستی از هوا، خاک و آب و گونه های زیستی در حال طراحی است که به سفارش دانشگاه تهران انجام می شود و مجری آن دانشگاه تهران است؛ این سامانه امکانی را فراهم آورده که کشور کیفیت فعالیت واحدهای محیط زیستی را در حوزه های صنعت، نیرو، نفت و گاز ، پسماندو فاضلاب شهری و پساب های صنعیت را برای پایش ظرفیت خوبی را فراهم کرده است بلکه می تواند این اطلاعات در اختیار دستگاه های تخصصی زیربط قرار گیرد.
پایان پیام/
نظر شما