به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، حجت الاسلام علی نعمت الهی، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین، پیش از ظهر امروز (23 آبان) در همایش طلایه داران تبلیغ که در سالن اجتماعات اداره کل تبلیغات اسلامی استان برگزار شد، بیان کرد: ماه محرم و عاشورا بهانه ای است تا این حادثه بزرگ برای نسل امروز و جوان بازگو شود و روحانیت و شبکه تبلیغ نقش مهمی در این خصوص دارند.
وی ادامه داد: در ماه محرم، احساسات پاک مردم قلیان می کند و می توان به این احساسات سمت و جهت داد؛ امام حسین (ع) ثابت کرد می توان عشق و عقل را جمع کرد، بنابراین روحانیان باید هرچه بیشتر به جنبه های عقلی قیام عاشورا بپردازند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین اضافه کرد: دشمن درصدد است تا ما را به حواشی این بحث مهم هدایت کند، بنابراین نباید از بُعد عمیق این قیام غافل شد و توجه داشت که جوانان سوالاتی در خصوص قیام امام حسین(ع) و دین در ذهن دارند که روحانیان باید خود را به پاسخ های علمی مسلح کنند و به سوالات و شبهاتی که دشمن درصدد ترویج آن در جامعه است، پاسخ دهند.
وی تصریح کرد: دشمنان با شبهاتی که در جامعه دینی ترویج می کنند، درصدد هستند تا به اعتقادات ما هجمه وارد کنند و متأسفانه برخی نابخردان و ناآگاهان نیز استدلال های واهی آنها را که مانند کف روی آب است، می پذیرند، بنابراین روحانیان و مبلغان نباید در این خصوص غفلت کرده و باید در برابر این شبهات پاسخی منطقی و قاطع دهند.
حجت الاسلام نعمت الهی افزود: دشمن می داند علت حرکت و پیشرفت جامعه ما، دین مداری است و می داند که مردم ایران اسلامی مردمی دین دار هستند، از این رو در این راستا توطئه می کند که باید در برابر این توطئه ها هوشیار بود.
وی با اشاره به نامگذاری سال جاری و نقش روحانیان و مبلغان در ترویج این مهم اظهار کرد: سال جاری از سوی مقام معظم رهبری سال تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی نامگذاری شده است و با توجه به شرایط خاصی که کشور در آن قرار دارد، باید این بحث و همچنین اقتصاد مقاومتی برای مردم تبیین و تفهیم شود.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین اعلام کرد: یکی از نکات مهم در بحث نامگذاری سال جاری، حمایت از تولید داخلی و موضوع کار است و ائمه و امامان ما نیز به بحث کار بسیار توجه داشتند و یکی از مواردی که در در ماه محرم باید برای مردم تبیین شود، زندگی امام حسین (ع) است و اینکه این امام بزرگوار چگونه زندگی خود را اداره می کردند.
وی یادآور شد: امام حسین (ع) یک کشاورز بودند و این سوال وجود دارد که جوانان ما چقدر با زندگی فردی و عادی این امام آشنا هستند از این رو پرداختن به این حوزه توسط روحانیان و مبلغان باید در ماه محرم مورد توجه قرار گیرد.
حجت الاسلام نعمت الهی گفت: نکته دیگری که روحانیان و مبلغان باید در ماه محرم به آن بپردازند، امر به معروف و نهی از منکر است که یکی از اهداف قیام امام حسین (ع) محسوب می شود و یکی از منکراتی که امروز در جامعه وجود دارد، مواد مخدر است که باید نسبت به مبارزه با این معضل و مقابله با این امر نیز آگاه سازی صورت گیرد.
در ادامه فرمانده سپاه صاحب الامر (عج) استان قزوین بیان کرد: برای اینکه کشوری در منطقه به قدرت تبدیل شود، استقلال سیاسی یک اصل است که سه پایه و موضوع در تحقق استقلال سیاسی دخیل است.
سالار آبنوش افزود: استقلال امنیتی، استقلال اقتصادی و استقلال علمی سه اصل اساسی برای رسیدن یک کشور به استقلال سیاسی است که کشور ما در بحث نظامی وضعیت خوبی دارد و بر اساس چشم انداز 20 ساله نیز باید در این حوزه به قدرت منطقه تبدیل شود که در این بخش از برنامه نیز جلوتر هستیم.
وی اعلام کرد: در حوزه علمی نیز بر اساس اذعان دشمنان، ایران در حال حاضر شانزدهمین کشور جهان است و طی شش سال آینده نیز جایگاه کشور چهارم دنیا را از نظر علمی به دست می آورد و در این حوزه نیز ایران از برنامه عقب نیست.
فرمانده سپاه صاحب الامر (عج) استان قزوین گفت: سومین پایه استقلال سیاسی، استقلال اقتصادی است که در این حوزه به دلیل فراز و نشیب هایی که بوده جایگاه لازم را نداریم؛ مقام معظم رهبری از سال 87 شعار سال را شعار اقتصادی گذاشتند و این نشان دهنده دورنگری رهبری است و در سال جاری نیز بحث تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی و همچنین اقتصاد مقاومتی از سوی ایشان مطرح شد که باید مورد توجه همه ما قرار گیرد.
وی خاطرنشان کرد: اقتصاد مقاومتی با اقتصاد ریاضتی متفاوت است و در اقتصاد مقاومتی باید اصولی نظیر مدیریت اصلاح الگوی مصرف، پرهیز از اسراف، مردمی کردن اقتصاد، حمایت از تولید ملی و کالای ایرانی، تقویت روحیه خودباوری، استفاده از ظرفیت های ملی، تعمیق فرهنگی کار و غیره مورد توجه قرار گیرد.
آبنوش با اشاره به نقش مردم در رسیدن به استقلال اقتصادی تأکید کرد: روحانیان و مبلغان نقش مهمی در تبیین این مهم و مشارکت مردم در رسیدن به استقلال اقتصادی دارند.
پایان پیام/
نظر شما