به گزارش خبرنگار شبستان، چهلمین بازارچه مؤسسه خیریه کهریزک، با هدف جذب کمکهای مردمی بیشتر به نفع معلولان و سالمندان و ترغیب و تشویق بانوان به تولید محصولات خانگی به کار خود پایان داد.
براساس این گزارش،این بازارچه 60 غرفه توسط بانوان نیکوکار آسایشگاه خیریه کهریزک اداره می شد که با به تصویر کشیدن کار دست معلولان و سالمندان و همچنین بانوان خیر دیگر در بخشهای مختلف پوشاک، لوازم منزل، کتاب، طلا و جواهرات، صنایع دستی، تهیه شیرینیهای خانگی و محصولات غذایی، گلسازی، آشپزی بتواند نقش کوچکی در همدلی با معلولان و سالمندان ایفا کند.
ˈزهره مسگراˈ روز دوشنبه در حاشیه برگزاری چهلمین بازارچه خیریه پاییزی آسایشگاه کهریزک که در باغ فردوس تهران دایر شد، افزود: این بانوان خیر و نیکوکار از اول تا آخر روزهای هر هفته برای کمک به مددجویان و سالمندان به این آسایشگاه مراجعه می کنند.
وی با بیان اینکه فعالیت های این بانوان به طور داوطلبانه است، اظهار داشت: این بانوان در قالب گروه های مختلف و به طور متناوب تلاش می کنند تا مددجویان، سالمندان و معلولان تحت پوشش آسایشگاه خیریه کهریزک به آسانی کارهای شخصی خود از جمله استحمام را انجام دهند.
این مقام مسوول در مورد برگزاری بازارچه های خیریه نیز یادآور شد: آبان و اسفند ماه هر سال،بازارچه خیریه و خرداد نیز جشنواره غذایی در این آسایشگاه برگزار می شود. همچنین این آسایشگاه در طول سال یک حراج فصلی از محصولات اهدایی و یا تولیدات معلولان و سالمندان را برگزار می کند.
وی افزود: همه عواید حاصل از فروش اجناس این بازارچه ها، جشنواره و حراج فصلی در اختیار آسایشگاه خیریه کهریزک قرار می گیرد.
مدیر دفتر گروه بانوان نیکوکار آسایشگاه خیریه کهریزک در ادامه گفت: چهلمین بازارچه پاییزی آسایشگاه خیریه کهریزک که توسط جمعی از بانوان نیکوکار در باغ فردوس تهران دایر شده است، امروز - دوشنبه - به کار خود پایان داد.
مسگرا خاطر نشان کرد این بازارچه پاییزی از 18 آبان ماه جاری با هدف جذب کمک های مردمی به نفع معلولان و سالمندان این آسایشگاه آغاز به کار کرده بود.
وی اضافه کرد: این بازارچه در قالب 60 غرفه محصولات مختلفی مانند تابلوها و نقاشی های هنری منبت کاری، صنایع دستی، پوشاک، اسباب بازی و وسایل تزیینی خانه دایر شد.
این محصولات از تولیدات بانوان دفتر نیکوکاری آسایشگاه خیریه کهریزک و معلولان و سالمندان است.
به گفته وی، آسایشگاه خیریه کهریزک دارای سه هزار بانوی نیکوکار است و این افراد به طور خودجوش با دایر کردن شعباتی در داخل و خارج از کشور به جذب مشارکت های مردمی به نفع سالمندان و معلولان تحت پوشش آسایشگاه خیریه کهریزک می پردازند.
پایان پیام/
نظر شما