به گزارش خبرگزاری شبستان از استان گلستان، حجت الاسلام محمدساوری، مدیر مدرسه علمیه امام صادق(ع) علی آباد کتول در نشستی با طلاب مدرسه علمیه امام صادق(ع) با اشاره به اینکه امام حسین(ع) مسیر بیدارسازی جوامع اسلامی به ما نشان داده اند، اظهارداشت: رسالت امروز ما این است که در شعاع تبیین قیام سیدالشهدا(ع)، جوامع اسلامی را بیدار نموده و آن را سرایت دهیم.
وی افزود: نکته ای که در رابطه با اثرگذاری قیام امام حسین(ع)در حوزه آموزشی و اجرایی قابل تأمل است، شناخت واقعیت بیداری اسلامی و میزان اثرگذاری توجه دادن اشخاص و جریان ها و جوامع به نهضت امام حسین(ع) نسبت به تحقق این واقعیت است.
مدیر مدرسه علمیه امام صادق(ع) علی آباد با اشاره به رهنمودهای مقام معظم رهبری که عنوان بیداری اسلامی را برای بیداری کشورهای منطقه بیان داشتند، تصریح کرد: برخی از افراد بر حسب تفکر عوامانه خود پنداشتند که این بیداری، بیداری انسانی است و از این موضوع غافل بودند که فقط اسلام بیدارساز بوده و هیچ عاملی جز اسلام برای بیدارسازی در درون انسان وجود ندارد.
وی افزود: فطریات انسان قابل بیداری و بیدارسازی نیستند؛ بلکه باید یک عامل و علتی از خارج در وجود انسان نفوذ کرده و آن فطریات را سرکوب کند تا بیداری و احیاء در ضمیر ناخودآگاه انسان حاصل شده و در نتیجه بیداری عارض شود.
حجت الاسلام ساوری گفت: در خارج بیداری انسانی وجود ندارد و عامل برونی که در درون انسان نفوذ کرده و فطریات به حاشیه رانده شده را به وسیله نفسانیات در مرحله اثرگذاری و فعالیت بیدار می کند، اسلام و آموزه های این دین مبین است.
وی خاطرنشان کرد: نقطه مقابل بیداری اسلامی و بیداری انسان مسئله غفلت و مسئله سهو است؛ سهو به عنوان عامل اصلی و علت پیدایش غفلت و غفلت هم نقطه متضاد با بیداری است؛ پس اگر ما غفلت شناس شدیم، پس از آن بیداری شناس نیز خواهیم شد.
مدیر مدرسه علمیه امام صادق(ع) علی آباد با اشاره به این تفکر که خداوند متعال در عرصه اجتماعی مطرح نبوده و فقط برای عبودیت است، افزود: نتیجه این تفکر، سلطه شیاطین و چپاولگران بر سرنوشت سیاسی و اجتماعی ماست.
این استاد حوزه تصریح کرد: غفلت از خداوند متعال، جنایت را بر زندگی اجتماعی ما حاکم و ظلم و ستم را بر ما مسلط می کند و معنای بیداری به معنای نجات از این غفلت است و سیاست بدون خداوند، سیاست شیطان است که ظلم، ستم و چپاول را به دنبال دارد.
حجت الاسلام ساوری با بیان اینکه امام حسین(ع) خود یک بیدارساز بوده است، اظهار داشت: نشان دادن راه و رسم بیداری، اجرایی نمودن عملیات بیدارسازی و پایه گذاری اصل دین داری مبتنی بر اسلام و تذکرات دینی از موضوعاتی بوده که امام (ع) در حادثه عاشورا به معرض نمایش درآورده است.
وی در پایان با اشاره به تداوم جریان فکری کربلا، افزود: حادثه کربلا راه و رسم بیداری را به ما آموخته و باید از آن درس بگیریم.
پایان پیام/
نظر شما