برنامه های امر به معروف و نهی از منکر را تنها به هفته احیا خلاصه نکنیم

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان گفت:‌ توجه به احیا و ترویج امر به معروف و نهی از منکر را نباید تنها به هفته احیا خلاصه کنیم.

به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، رئوف رحیمی، معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان، امروز ( 22 آبان ) در جمع اعضای شورای امر به معروف و نهی از منکر این اداره‌کل گفت:‌ پیامبر عظیم‌الشان اسلام در رفتار و سنت‌هایشان بارها توجه و اجرای امر به معروف و نهی از منکر را مورد تاکید قرار داده‌اند.

 

وی از امام حسین(ع) نیز به عنوان الگوی کامل در احیا امر به معروف و نهی از منکر نام برد و گفت: شیوه زندگی امام حسین(ع) و حتی شهادت این بزرگوار در راه تحقق امر به معروف و نهی از منکر بوده است.

 

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان با بیان اینکه در بحث امر به معروف قبل از هرچیزی باید خود کسانی که امر به معروف می کنند در عمل نیز آن را نشان دهند، گفت: تنها زمانی می توانیم شاهد تاثیرات امر به معروف بر روی افراد باشیم که خود نیز عامل به امری که می‌کنیم باشیم.

 

رحیمی افزود: نباید برنامه ها و کارهای امر به معروف و نهی از منکر را تنها به هفته احیا خلاصه کنیم، بلکه باید در تمام طول سال به این مهم توجه ویژه داشته باشیم.

 

معاون حمایت و سلامت کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان نیز در ادامه این نشست گفت: اجرای امر به معروف و نهی از منکر در جامعه موجب استقرار عدالت همه ‌جانبه در جامعه می‌شود.

 

عطاالله افخمی، با بیان اینکه در ضرورت اجرای فریضه امر به معروف و نهی از منکر در جامعه برای سلامت و اصلاح آن شکی نیست، تصریح کرد: اگر همه افراد جامعه این وظیفه را به خوبی انجام دهند، بسیاری از آسیب‌ها و مشکلات جامعه رفع می‌شود.

 

وی با تاکید بر اینکه روحانیون دینی نقش مهمی در فرهنگ‌سازی امر به معروف و نهی از منکر در جامعه دارند، گفت: ایام ماه محرم بهترین فرصت است تا روحانیون و مبلغان دینی محور عمده مباحث خود را بحث امر به معروف و نهی از منکر قرار دهند و مصادیق ریز آن را برای مردم تبیین کنند.

 

وی با بیان اینکه اجرای امر به معروف و نهی از منکر در جامعه نقش مهمی در استقرار عدالت همه‌جانبه در جامعه دارد، تصریح کرد: اگر بخواهیم عدالت را در جامعه گسترش دهیم، باید فرهنگ عدالت‌خواهی را در جامعه نهادینه کنیم، در واقع خود فرهنگ‌سازی مصداقی از امر به معروف و نهی از منکر در باب عدالت است.

 

معاون حمایت و سلامت کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان با بیان اینکه هدف نهایی هر یک از ما در امر به معروف و نهی از منکر باید رضای خداوند تبارک و تعالی باشد، تصریح کرد: رضایت خداوند متعال در گرو رضایت مخلوق خدا تحقق میابد.

 

به گفته افخمی، هنوز آنچنان که باید و شاید فریضه امر به معروف و نهی از منکر در جامعه بسط و گسترش نیافته و از ظرفیت‌های ارزشمند این مهم استفاده نشده است.

 

وی خاطرنشان کرد:‌ استفاده از این فرائض الهی تنها مسیر رسیدن به عدالت اجتماعی است و باید با جدیت و استفاده از تمام ظرفیت‌ها در این مسیر گام برداریم.

 

پایان پیام/

کد خبر 194130

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha