به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان،مهدهای قرآنی با هدف رشد خردسالان در زمینههای آموزش قرآن و آشنایی و انس بیشتر کودکان با سیره عملی ائمه معصومین (ع) تشکیل شده است که کلاسهای حفظ و درک مفاهیم قرآن را برای خردسالان با استفاده از مربیان برجسته برگزار می کند.
هم اکنون 8 مهد تخصصی قرآنی به منظور ایجاد فضای مناسب جهت ترویج ارزش های دینی و انقلابی در گیلان ایجاد شده است که بیش از 160 خردسال و کودک گیلانی از خدمات آن بهره می برند و محور عمده فعالیت مهد قرآنی رشت آموزش حفظ و مفاهیم است که علاوه بر آن روخوانی، روانخوانی، تجوید مقدماتی و پیشرفته، تفسیر و صوت و لحن نیز برای علاقه مندان آموزش داده می شود. در این بین مهدالرضا رشت یکی از قدیمی ترین مهدهای قرآنی استان گیلان است که در زیر گفتگو با مدیر مسئول این مهد را می خوانید.
رقیه محمدزاده، مدیر مهدالرضا(ع) رشت در گفتگو با خبرنگار شبستان با بیان اینکه مهدهای قرآنی مکانی مناسب برای کمک به والدین در تعلیم و تربیت دینی نونهالان است، اظهار کرد: ایجاد مهدهای قرآن و آموزش تربیت دینی از ضروریات جامعه امروزی است که افزایش این مهدها باید در دستور کار قرار گیرد.
وی با اشاره به دوره های آموزشی این مهد تصریح کرد: این دورهها در قالب آموزشهای متناسب این سنین برگزار میشود و آموزش حفظ آیات موضوعی قرآن، آداب اسلامی، فعالیتهای مذهبی، احادیث، نقاشی، سرود، کاردستی و اردوهای تفریحی از جمله برنامههای آموزشی و فرهنگی در مهدالرضا است.
این مربی قراآن، بیان کرد: مفاهیم جزء29 و 30 بهدلیل داشتن سورههای کوچک و بهتناسب درک و فهم کودکان و جلوگیری از خستگی آنها با شیوههای مربیان دوره دیده تربیت مربی کودک همراه شعر و نقاشی ویژه خردسالان آموزش داده میشود.
محمد زاده با اشاره به محدودیت فضا در مهد الرضا، تصریح کرد: امسال 30 کودک و نونهال گیلانی در این مهد پذیرفته شده اند که با تاسیس دو شعبه دیگر مهد تا پایان آبان، بر تعداد پذیرفته شدگان افزوده می شود.
وی با بیان اینکه خردسالان 4 تا 6 سال در مهدالرضا پذیرفته می شوند، اظهار کرد: این خردسالان با گذراندن دوره های آموزشی در هنگام ورود به مدرسه قادر به روخوانی کامل قرآن با رعایت قوائد و لحن عربی هستند.
مدیرمسئول مهدالرضا(ع) رشت با اشاره به برگزاری نشست های اولیا و مربیان در این مهد، تأکید کرد: این نشست صمیمی هر ماه یکبار با حضور والدین قرآنآموزان و مربیان برگزار میشود تا ایدههای مربیان به والدین برای کمک از آنها در الگوهای اخلاقی، دینی و یا فرهنگی استفاده شود.
به گفته وی، اگر این نونهالان در دوره ابتدایی نیز به مدارس قرآنی راه یابند در کنار معلم به عنوان کمک یار می توانند به آموزش قرآن همسالان خود به سبک آموزش دیده بپردازند.
محمدزاده تصریح کرد: مهدالرضا به خاطر کمبود فضا، صبح ها تا پایان وقت اداری به عنوان مهد کودک و بعد از ظهرها به عنوان موسسه قرآنی فعالیت می کند.
گفتنی است، مهدالرضا یکی از زیر مجموعه های موسسه قرآنی مکتب نور رشت است.
پایان پیام/
نظر شما