بررسی وضعیت منافقین در کمیسیون امنیت ملی با حضور مدیران وزارت اطلاعات

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از بررسی موضوع وضعیت منافقین در کمیسیون متبوعش با حضور مدیران وزارت اطلاعات خبر داد.

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان، سیدحسین نقوی، سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در حاشیه جلسه عصر دیروز (یکشنبه) این کمیسیون به ارائه گزارشی از این جلسه پرداخت و در جمع خبرنگاران گفت: جلسه کمیسیون با بررسی نهایی ماده 8 قانون تأسیس سازمان اسناد ملی ایران شروع شد.

وی افزود: در این ماده، ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و سازمان‌های وابسته به آنان که ماهیت و مأموریت نظامی و امنیتی دارند از شمول مقررات قانون سازمان اسناد ملی ایران مستثنی شدند و لایحه اصلاح ماده 8 در کمیسیون تصویب شد.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در ادامه یادآور شد: بررسی لایحه گذرنامه دستور بعدی کار کمیسیون بود که 14 ماده از لایحه گذرنامه مورد بررسی قرار گرفته و با اصلاحات به تصویب رسید.

وی ادامه داد:خروج از کشور یا ورود به کشور فقط با ارائه گذرنامه از مرزهای رسمی کشور ممکن خواهد بود، لایحه مذکور گذرنامه را به همه نوع سیاسی، خدمت و عادی تقسیم کرده است، در ماده 7 لایحه گذرنامه، شخصیت‌ها و مقاماتی که واجد شرایط گذرنامه سیاسی هستند را تعریف و تعیین کرده است.

نقوی گفت:«ماده 8 این لایحه نیز مربوط به اشخاصی است که می‌توانند دارای گذرنامه خدمت باشند که آنها را مشخص کرده است، صدور گذرنامه سیاسی و خدمت به عهده وزارت امور خارجه است و مدت این نوع گذرنامه‌ها نیز پنج سال است، صدور گذرنامه عادی مطابق ماده 11 لایحه، بر عهده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران است و در خارج از کشور نیز مأموران کنسولی و یا مأموران سیاسی عهده‌دار امور کنسولی مسئولیت صدور گذرنامه را به عهده دارند.»

وی ادامه داد: مطابق ماده 12 لایحه مذکور، اشخاصی که برای تحصیلات دانشگاهی عازم خارج از کشور می‌شوند با رعایت قانون خدمت وظیفه عمومی از طرف وزارتخانه‌های علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت و درمان برای دریافت گذرنامه به نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران معرفی می‌شوند، از پرداخت وجوه مربوط به صدور گذرنامه معاف هستند.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در بخش دیگری از سخنانش تصریح کرد: ماده 13 لایحه گذرنامه مربوط به افرادی است که از داشتن گذرنامه محروم شده‌اند، لایحه گذرنامه دارای 37 ماده است که در این جلسه 13 ماده آن تصویب و ماده 14 نیز بررسی شده و تصمیم‌گیری در مورد ماده 14 و بقیه مواد به جلسه بعدی موکول شد.

وی تأکید کرد: امروز همچنین مدیران وزارت اطلاعات میهمان جلسه بودند و آخرین تحولات امنیتی کشور مورد بررسی قرار گرفت.

وی گفت:«موضوع منافقین و وضعیت اسفبار آنها از موارد مورد بررسی در این جلسه بود، منافقین پس از فروپاشی بنیه آنها در عراق به مزدوران سرویس‌های اطلاعاتی دشمن به ویژه آمریکا و برخی کشورهای اروپایی تبدیل شده‌اند، البته اگر چه تلاش‌های زیادی از سوی آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها صورت گرفت تا بخشی از منافقین در کشورهای همسایه مستقر شوند، اما همسایگان ایران با شناختی که از سوابق و ماهیت تروریستی آنها دارند، اجازه حضور به آنها را نخواهند داد چرا که می‌دانند حضور آنها در هر کشوری عامل ناامنی آن کشور خواهد شد.»

نماینده مردم ورامین در خانه ملت گفت: همچنین در جلسه اشاره شد که منافقین در زمینه تخلیه اطلاعات تلفنی فعّال هستند و لذا کمیسیون به آحاد مردم به ویژه مسئولین و مدیران دولتی توصیه می‌کند، نسبت به اینگونه توطئه‌های امنیتی هوشیاری کامل داشته باشند.

سیدحسین نقوی در خاتمه خاطرنشان کرد: همچنین در این جلسه، کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی از اقدام به موقع، قاطع و آگاهانه ملت و دولت عراق تقدیر و تشکر کرد.
پایان پیام/
 

کد خبر 193814

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha