شاهرخ محمدی، رئیس گروه مشاوره اداره کل آموزش و پرورش استان کردستان به خبرنگار شبستان گفت: این آزمون با هدف غربالگری دانش آموزان در ابعاد روانی، اجتماعی و خانوادگی، ارائه خدمات مشورتی به دانش آموزان، مسئولان مدرسه و اولیاء، برنامه ریزی جهت اقدام پیشگیرانه در سطح خرد وکلان و تقویت سیستم ارجاع به هسته ها و مراکز مشاوره برگزار می شود.
وی افزود: بهداشت روانی همان سلامت فکر و قدرت سازگاری فرد با محیط و اطرافیان است، همچنان که از جسم خود مراقبت می کنیم روح خود را نیز باید مقاومت تر کنیم تا زندگی بهتری داشته باشیم.
این مقام مسئول خاطر نشان کرد: مسئولیت اولیای مدرسه فقط در پرورش نیروی عقلی و آشنا کردن دانش آموزان به مسائل اجتماعی و اخلاقی خلاصه نمی شود، مدرسه مسئول تغییر و اصلاح رفتارهای ناسازگارانه و تأمین بلوغ عاطفی و سلامت روانی دانش آموزان نیز می باشد.
رئیس گروه مشاوره اداره کل آموزش و پرورش کردستان اظهار داشت: مدرسه و محیط های آموزشی کانون توجه صاحبنظران سلامت روان هستند، از این رو که این محیط با گروه های سنی که به عنوان گروهه ای حساس شناخته میشوند سروکار دارند، علاوه بر اینکه سنین دبستان و راهنمایی و دبیرستان به عنوان سنینی شناخته میشوند که پایه ریزی شخصیت افراد در بزرگسالی در این سنین روی میدهد.
محمدی تصریح کرد: رسیدن به اهداف آموزشی که مدارس به عنوان اهداف اساسی خود به آنها توجه دارند مستلزم تامین بهداشت روانی دانش آموزان است.
وی تاکید کرد: تحقیقات متعدد نشان میدهد که سلامت روانی دانش آموزان با پیشرفت تحصیلی آنها رابطه دارد و دانش آموزانی که به نحوی از مشکلات روانی یا از فقدان بهداشت روانی مناسب رنج میبرند اغلب با افت تحصیلی مواجه هستند.
محمدی اضافه کرد: ضروری به نظر میرسد جهت تامین شرایط مناسب برای نیل به اهداف آموزشی، تربیتی و تضمین سلامت افراد در جامعه در سنین مختلف اعمال شیوههای مناسب جهت تامین بهداشت روانی در مدارس مدنظر قرار گیرد.
به گفته وی، آزمون سلامت روانی- رفتاری با شرکت دانش آموزان سال اول متوسطه از 20تا 30آبان به مدت 10روز در همه مدارس متوسطه استان برگزار می شود.
پایان پیام/
نظر شما