67 درصد دلیل شخصی را عامل بد پوششی در جامعه می دانند

اجتماعی: دبیر دفتر هم اندیشی نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه تهران گفت: 67 درصد دلیل شخصی، یازده درصد عدم تولید پوشاک مناسب و 21 درصد عدم مقبولیت پوشش اسلامی در محیط کار را دلیل بد حجابی عنوان کرده اند.

به گزارش خبرگزاری شبستان، هادی بهرامیان، دبیر دفتر هم اندیشی اساتید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تهران در نشست بررسی ابعاد تحولات اجتماعی در ایران و عفاف و حجاب گفت: بحث پوشش یک سبک زندگی است، به هر میزان تمایلات آنی افراد بیشتر باشد به همان نسبت احتمال وقوع رفتارهای نابهنجار بیشتر می شود.

 

وی اظهار کرد: رضایت یا عدم رضایت دختران و زنان از خانواده هایشان در پوشش نامناسب آنها تاثیرگذار است، براساس آمارها و تحقیقات صورت گرفته دخترانی که از خانواده هایشان رضایت نداشتند از پوشش نامناسبی نیز برخوردار بودند.

 

بهرامیان تصریح کرد: رویکرد عمل گرایانه مذهب رابطه مستقیم با نوع پوشش افراد دارد.

 

دبیر دفتر هم اندیشی اساتید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تهران با اشاره به برخی از الگوهای تاثیر گذار در پوشش زنان و دختران گفت: ماهواره، مادر و دوست، از جمله عوامل مهم و موثر در نحوه  پوشش دختران هستند که البته در این میان نقش نهادهای فرهنگی را نیز نباید انکار کرد.

 

وی اظهار کرد: یکی از ملاحظاتی که در بحث حجاب و عفاف مطرح است این است که آیا این امر تخطی از قانون محسوب می شود یا دلیل دیگری دارد، آیا پوشش سبکی از زندگی است، آیا سبک ها در زندگی در حال دگرگونی هستند اگر در حال دگرگونی است نسبت آنها با قانون و تحولات اجتماعی چگونه است.

 

بهرامیان تصریح کرد: گاهی مواقع بحث عفاف و حجاب بسیار شدید و غلیظ مطرح می شود که این امر بیانگر بحرانی بودن موضوع  است در صورتی که این طور نیست، زیرا فقط یک عده معدودی هنجارشکن در جامعه وجود دارد که سعی دارند خود را مخالف با هنجار های جامعه نشان دهند.

 

وی به دلایل افراد در پوشش خاص اشاره کرد و افزود: 67 درصد دلیل شخصی، یازده درصد عدم تولید پوشاک مناسب، 21 درصد مقبولیت پوشش اسلامی در محیط کار را عامل بدحجابی و پوشش خاص در جامعه عنوان کرده اند.

 

به گفته بهرامیان، رضایت از جنسیت یکی از فاکتورهای داشتن پوشش مناسب در جامعه است همچنین عکس آن نیز صادق است، برخی از افرادی که از جنسیت خود رضایت ندارند از پوشش مناسبی نیز برخوردار نیستند.

 

دبیر دفتر هم اندیشی اساتید نهاد در دانشگاه تهران اذعان داشت: بر اساس بررسی های انجام شده 34 درصد از خانم هایی که دارای حجاب کامل بودند، مادرشان 68 درصد و دوستانشان 29 درصد حجاب کامل داشتند. همچنین مادران چادری وجود دارند که دارای دختران بدحجاب هستند این امر بیانگر این است که مادران جامعه ما قادر به بازپروری پوشش خود در فرزندانشان نیستند.

 

گفتنی است، نشست بررسی ابعاد تحولات اجتماعی در ایران و عفاف و حجاب شب گذشته، یکم آذر در کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران برگزار شد.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 1938

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha