به گزارش خبرگزاری شبستان، دکتر سیّدمحمد حسینی وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی در سخنرانی خود در این مراسم گفت: من در ابتدا از همه دست اندرکاران برگزاری این جشنواره، آقای شمقدری و آقای آقامحمدیان تقدیر و تشکر دارم که با وجود همه محدودیتهای مالی توانسته اند یکی پس از دیگری جشنوارههای مختلف را برگزار کنند تا به جشنواره فیلم فجر برسیم.
وی افزود: به راستی سینمای ایران سینمایی در پی «حقیقت» است؛ اما مگر می توان نام سینمای هالیوود را «حقیقت» گذاشت؟ سینمایی که به بالاترین وجود هستی اهانت کرده و شایسته نام حقیقت نیست.
حسینی ادامه داد: سینمای ایران و سینماگر ایرانی همچون ملت ایران در مسیر حق و حقانیت گام برمیدارد که در این مسیر، ظرفیت های زیادی برای رشد و شکوفایی وجود دارد و می تواند گامی بسیار مهم برای تعالی و معرفی سینمای ایران در کشورهای دیگر باشد. همانطور که داور مراکشی جشنواره از دلبستگی خود به سینمای ایران گفت. باید بگویم هنر فراتر از چارچوب سیاسی و اقتصادی گام برمیدارد؛ چرا که هم اکنون ما با کشور مراکش روابط مناسبی نداریم.
وی تصریح کرد: امیدوارم تمام کسانی که با نگاه منفی تنها ضعفها و چالشهای سینمای ایران را میبینند، این ذهنیتهای منفی را از خود دور کرده و با نگاه مثبت به سینمای ایران بنگرند.
حسینی افزود: همان طور که در کلیپهای پخش شده در برنامه دیدیم، سینماگران ما ساخت فیلم موهن به ساخت پیامبر اعظم (ص) را در واکنشی تحریم کردند. ازطرفی رسانههای بیگانه با قطع شبکههای تلویزیونی ایران نشان دادند آنان که داعیه تحمل دارند، نمیتوانند کوچکترین سخنان را تحمل کنند و امروز تحریم وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نشان میدهد مسائل سیاسی و هستهای تنها بهانه است و این افراد تحمل روشنگری را ندارند؛ این در حالی است که وزارت ارشاد حمایت از تولیدات سینمایی، کتاب، هنرهای تجسمی، شعر و ادب را در دستور کار دارد.
وزیر ارشاد در خاتمه گفت: سینمای ایران در عرصههای جهانی دارای جایگاه خوبی است، به ویژه اینکه در همین جشنواره سینماحقیقت 70 کشور متقاضی حضور در این جشنواره بودند که از این تعداد آثار 32 کشور در جشنواره شرکت کرد. همچنین کشورهای مختلف 500 اثر به این جشنواره فرستاده بودند که امیدوارم روند رو به رشد این جشنواره در سال های آینده هم ادامه داشته باشد.
پایان پیام/
نظر شما