بهاره رحمانی، معاون امور اجتماعی بهزیستی استان قزوین در گفتگو با خبرنگار شبستان بیان کرد: خط تلفن 123 یا اورژانس اجتماعی از سال 1387 با هدف رسیدگی به مسائل کودک آزاری پایه گذاری شد و در استان قزوین نیز فعالیت خود را آغاز کرد.
وی ادامه داد: اورژانس اجتماعی در قزوین در دو شیفت صبح و بعد از ظهر تا ساعت 9 شب فعال است و آسیب های اجتماعی نظیر همسرآزاری، اختلافات شدید خانوادگی، خودکشی، کودکان کار و خیابانی زیرپوشش فعالیت های اورژانس اجتماعی (123) قرار دارد.
معاون امور اجتماعی بهزیستی استان قزوین اضافه کرد: افراد با مشاهده آسیب های اجتماعی می توانند با این خط تماس گرفته و از کارشناسان این مرکز بخواهند تا برای حل این آسیب مشاوره و مداخله لازم را داشته باشند.
وی افزود: در کنار خط تلفن 123، تیم سیار اورژانس اجتماعی (123) نیز در قزوین فعالیت دارد که کار مداخله توسط این تیم سیار صورت می گیرد و زمانی که با این خط تماس گرفته شود، در صورت نیاز کارشناسان به محل اعزام می شوند و کار آنها مداخله در بحران با سرعت لازم است.
رحمانی اعلام کرد: خط 123 و تیم های سیار اورژانس اجتماعی در سه شهرستان قزوین، بوئین زهرا و تاکستان فعال هستند و بیشترین تماس ها با خط تلفن 123، در خصوص کودک آزاری بوده و همسر آزاری، سالمند آزاری، معلول آزاری و اختلافات شدید خانوادگی از دیگر مواردی است که در این خصوص با اورژانس اجتماعی تماس گرفته شده است.
وی اعلام کرد: پدیده کودک آزاری و آسیب های اجتماعی در نقاط حاشیه ای و آسیب خیز بیشتر وجود دارد و پررنگ تر است و مسائل فرهنگی و به ویژه آسیب های اجتماعی نظیر اعتیاد و طلاق در خانواده ها از مهم ترین علل کودک آزاری است.
معاون امور اجتماعی بهزیستی استان قزوین یادآور شد: بیشترین کودک آزاری ها در سنین پایین به ویژه سه تا چهار سال دیده می شود زیرا کودک در این سن توانایی و قدرت لازم برای دفاع از خود ندارد که اورژانس اجتماعی با مداخلاتی که در حوزه کودک آزاری دارد در راستای کاهش و از بین بردن هرچه بیشتر این آسیب اجتماعی گام برمی دارد.
پایان پیام/
نظر شما