اهدای کتاب در 150 نقطه تهران

معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ‌ و ارشاد اسلامی طرح "اهدای کتاب " را در 150 نقطه تهران و تمام استان‌ها و شهرستان‌های سرتاسر کشور اجرا می‌کند.

به گزارش خبرگزاری شبستان، "اهدای کتاب " شعاری است که به پیشنهاد ستاد برگزاری "هفته کتاب" برای روز چهارشنبه 24 آبان انتخاب شده و معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی قصد دارد این طرح را در 150 نقطه از تهران و استان‌ها و شهرستان‌های سرتاسر کشور اجرا کند.

 

 به همین منظور آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)، ایستگاه راه‌آهن، بیمارستان امام خمینی (ره)، دانشگاه تهران، ایستگاه متروی بهارستان،‌ پارک دانشجو، زندان ورامین، زندان شهرری، هنرستان رسالت واقع در خیابان ولیعصر (عج)، ستاد مشترک ارتش در خیابان قدوسی و دانشگاه شریف و هم‌چنین یک مسجد و ... به عنوان مکان اهدای کتاب درنظر گرفته شده‌اند.

 

بیستمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران با شعار "یادگار ماندگار" از 20 تا 27 آبان ماه سال جاری در سرتاسر کشور برگزار می شود.

 

پخش آگهی "هفته کتاب" از شبکه‌های صداوسیما

آگهی بیستمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران در طول این هفته از شبکه‌های مختلف صداوسیما پخش خواهد شد.

 

 آگهی "هفته کتاب" با معرفی شعار این رویداد مبنی بر "کتاب؛ یادگار ماندگار" و اعلام زمان برگزاری در مدت زمان 31 ثانیه ساخته شده است.

 

آگهی بیستمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران ساخته سلمان حمزه پور به همت سازمان صداوسیمای جمهوری اسلامی در طول هشت روز برگزاری این رویداد فرهنگی از شبکه های رادیو و تلویزیون پخش خواهد شد.

 

مطالعه همچون یک دست نجات بخش است
علیرضا داوود نژاد،کارگردان فیلم "مرهم" گفت: مطالعه برای من همچون دستی نجات بخش است و گویی مرا چند ساعت مطالعه از برخی جهات منفی زندگی دور نگه می دارد.

 

به گزارش خبرگزاری شبستان،علیرضا داوود نژاد کارگردان مطرح سینما، درباره لذت کتابخوانی، اظهار کرد: کتاب به زندگی من و آن هایی که همچون بنده به مطالعه علاقه مند هستند، معنا می دهد و از روزمرگی، بیهودی، بی معنایی و مصائب روزگار بیرون می آورد.

 

وی مطالعه را یک دست نجات بخش توصیف کرد و گفت: مطالعه برای من همچون دستی نجات بخش است و گویی مرا چند ساعت مطالعه از برخی جهات منفی زندگی دور نگه می دارد.

 

کارگردان فیلم ماندگار "نیاز" در بخش دیگری از صحبت های خود، ضمن اظهار خرسندی از نامگذاری روزی به نام کتاب و کتابخوانی، تصریح کرد: صحبت از این ایام، در من افسوس ایجاد می کند که چرا باید روزی به نام "سینما" از تقویم حذف شود و ما با چنین بی توجهی هایی، بازار مخاطبان میلیونی داخل و کشورهای فارسی زبان خود را به دست شبکه های ماهواره ای و بازار سیاه ویدئو بسپاریم.

 

علیرضا داوود نژاد در پایان، ابراز کرد این روزها سرگرم مرور دو کتاب پیش تر خوانده شده "چنین گفت زرتشت" و کتاب یونگ درباره این اثر "نیچه" است.

 

تببین معارف ناب محمدی در خراسان رضوی
برپایی نشست‌های تخصصی برای تبیین معارف ناب محمدی یکی از مهم‌ترین فعالیت‌های استان خراسان رضوی به مناسبت ایام بیستمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران است.

استان خراسان رضوی ضمن برپایی چهاردهمین دوره نمایشگاه بین‌‌المللی کتاب، برای ایام "هفته کتاب" نیز برنامه‌های مختلفی را تدارک دیده که از آن میان می توان به معرفی کتب ارزشمند با موضوع پیامبر اعظم (ص)، رونمایی از کتاب‌های تازه درباره سیره حضرت رسول (ص) و هم‌چنین برپایی نشست‌های تخصصی برای تبیین معارف ناب محمدی اشاره کرد.

 برپایی 40 نمایشگاه کتاب با حضور 80 ناشر و عرضه 16 هزار جلد کتاب، برگزاری 420 نمایشگاه در مدارس و 11 نمایشگاه در دانشگاه‌ها، 14 مسابقه کتاب‌خوانی، 25 جشن کتاب، 13 شب شعر و اهدای 9 هزار جلد کتاب در سطح استانف از دیگر برنامه‌هایی است که اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان خراسان رضوی برای ایام بیستمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران تدارک دیده است.


 لزوم توجه به آثار دانشگاهی و به روز کردن آنها در "هفته کتاب"

روحانی مدیرعامل انتشارات دانشگاه صنعتی شریف، گفت: اهمیت تولیدات موسسات نشر کشور در حوزه تالیفات دانشگاهی توسط استادان و اندیشمندان باید مدنظر ناشران و مدیران فرهنگی قرار گیرد تا با برنامه‌ریزی مناسب، دانشجویان و علاقه مندان بتوانند بهره کافی را از هفته کتاب ببرند.

 

محمدمهدی روحانی، مدیرعامل موسسه انتشارات دانشگاه صنعتی شریف ،درباره تاثیرگذاری کتاب و هفته کتاب بر وضعیت کتابخوانی مردم بیان کرد: رشد سریع علم و فناوری نیازمند زبان پویایی است که بتواند منتقل‌کننده مفاهیم تازه و جدید باشد.

 

در این میان کتاب از جمله کالاهای فرهنگی است که مسئولیت مهم انتقال مفاهیم را در حوزه های مختلف علم، فرهنگ و هنر بر عهده دارد که این موضوع بر میزان تاثیرگذاری هفته کتاب در راستای نمایش و عرضه کتاب‌ها در این هفته می‌افزاید.

وی تاکید کرد: هفته کتاب فرصت مغتنمی است که بر اساس آن می‌توان شاهد بهبود کیفی کتاب‌ها از لحاظ محتوایی، ساختاری، زبانی و دیگر مسائل وابسته به آن در حد استانداردهای جهانی باشیم.

 

روحانی افزود: همچنین در این هفته که یکی از شاکله‌های فرهنگی کشور شده است، می‌توان گام‌های حرکت به سوی پیشرفت را سریع تر طی کرد.

 

 بنا بر گزارش ستاد خبری بیستمین دوره بر پایی هفته کتاب جمهوری اسلامی،این عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی شریف ،گفت: مدیران فرهنگی و به ویژه موسسات انتشاراتی در هفته کتاب، با هدف توسعه علمی کشور و همچنین تلاش در جهت تقویت زبان علم فارسی، نقش مهمی در این حوزه ایفا می‌کنند.

 

وی، لزوم توجه به آثار دانشگاهی و به روز کردن این آثار را از جمله فعالیت‎های موثر در هفته کتاب دانست و خاطرنشان کرد: اهمیت تولیدات موسسات نشر کشور در حوزه تالیفات دانشگاهی توسط استادان و اندیشمندان باید مدنظر ناشران معتبر و مدیران فرهنگی قرار گیرد تا با برنامه‌ریزی مناسب، دانشجویان و علاقه مندان بتوانند بهره کافی را از این هفته ببرند.
 پایان پیام/

کد خبر 193555

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha