منیره موحدی، معاون آموزش ابتدایی استان مازندران امروز(20آبان) پیرامون اهمیت کتابخوانی به خبرنگار شبستان گفت: اسلام دینی عالم گیر است که با کتاب و کتابت عجین شده است، معجزه آن، کتاب (قرآن کریم)است و به اندازه لازم درتشویق و ترغیب به امر کتاب وکتابخوانی وگسترش و توسعه کتابخانه سفارش نموده است.
وی با بیان اینکه حجم بسیار بالایی از علوم از طریق خواندن مطالب کتاب کسب می شود، افزود: دروازه ورود به دانش، مطالعه است.
معاون آموزش ابتدایی استان مازندران خاطرنشان کرد: از آنجا که در جهان امروز، هر لحظه اطلاعات فراوانی به حجم دانش اضافه می شود و دانایی رمز قدرت در این قرن است، ناگزیر اگر فردی یا جامعه ای بخواهد نقشی مناسب در عرصه زندگی داشته باشد، نه تنها باید پیوسته مطالعه کند بلکه باید مهارت بهره گیری از مطالب زیادتر در وقت محدود را نیز کسب کند.
موحدی تصریح کرد: برای داشتن جامعه ای کتاب خوان باید شرایط فراهم کرد که کودکان با احساس آزادی از خردسالی تا بزرگسالی همواره و در همه جا با محیطی سرشار از کتاب و فضایی شوق انگیز برای مطالعه روبرو باشند.
معاون آموزش ابتدایی استان مازندران افزود: وقتی کودکان شادمانی را در کتاب کشف کنند دید خوبی نسبت به آن پیدا خواهندکرد و از این رو بیشتر مواقع موجب درک ارزش کتاب و ایجاد عادت به مطالعه می شود.
موحدی بیان کرد: نهادینه کردن عادت به مطالعه در همه تفکرات و اندیشه ها، شور، شوق و عشق به کتاب و کتابخوانی را در جامعه استمرار می بخشد.
وی خاطرنشان کرد: تشویق به صورت منظم و با قاعده از اهمیت زیادی برخوردار است، احساس مفید و موثر بودن برای هر کس از جمله کودکان مهم است فقط باید به آن ها فرصت دهیم تا این احساس را پیدا کنند.
موحدی با اشاره به اینکه تشویق در پیشرفت تحصیلی و حتی رشد اخلاقی دانشآموز بسیار موثر است، اظهار کرد: در امر یادگیری و آموزش تشویق عامل محرک اساسی مثبت در فراگیری دانشآموز به حساب میآید. تجربههای معلمان و مربیان نشان میدهد که دانشآموزانی که در کلاس و مدرسه به خاطر تلاش در درس و پیشرفت تحصیلی مورد تشویق قرار میگیرند بیش از افراد دیگر به فراگیری توجه نشان میدهند و موفقترند.
پایان پیام/
نظر شما