به گزارش خبرگزاری شبستان، کورش پرند، معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رییس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور بیان داشت: این سفر در راستای اجرای بیانیه همکاری مشترک جمهوری اسلامی ایران و جمهوری عراق که در تاریخ 17/2/91 در تهران به امضای دکتر شیخ الاسلامی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی کشورمان و نصارالربیعی، وزیر کار و امور اجتماعی جمهوری عراق رسیده بود صورت گرفت.
رییس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور بیان داشت: توافق نامه همکاری دوجانبه بین جمهوری اسلامی ایران و جمهوری عراق با توجه به علاقه مندی دو کشور به تقویت همکاری دو جانبه و به منظور اطلاع از تجربیات دو کشور در زمینه های اشتغالزایی، آموزش های فنی و حرفه ای و استفاده از تجارب جمهوری اسلامی ایران درخصوص مبارزه با فقر و بیکاری، آموزش فناوری های نوین کاربردی و تامین اجتماعی به امضا رسیده است.
پرند ادامه داد: اموزشهای فنی و حرفه ای، اشتغال و بازار کار، روابط کار، خدمات مالی، امور بین الملل، امور حمایتی و توانمندسازی و شناسایی سایر ظرفیت های همکاری از موضوعات توافق نامه مذکور است.
وی بیان داشت: فعال کردن روند مشاوره و هدایت شغلی در مراکز آموزش فنی و حرفه ای، آموزش مربیان TOT از راه های مختلف همچون برگزاری دوره های آموزشی در حوزه های مهارتی موردنیاز مانند خودرو، الکترونیک، برق، جوشکاری، تراشکاری، نجاری، تاسیسات بهداشتی و ساختمانی و ... توسعه و طراحی برنامه های آموزشی براساس نظام آموزش فنی و حرفه ای مبتنی بر صلاحیت و شایستگی CBT از جمله زمینه های همکاری در حوزه آموزش های فنی و حرفه ای است.
پرند افزود: از دیگر زمینه های همکاری در حوزه آموزش های فنی و حرفه ای می توان به چگونگی تشویق بخش خصوصی به منظور اجرای آموزش های فنی و حرفه ای و زمینه سازی ایجاد مراکز بخش خصوصی فنی و حرفه ای در دو کشور و همکاری در تهیه و تدوین و بومی سازی منابع و استانداردهای آموزشی برای مربیان و مهارت آموزان براساس استانداردهای جهانی و نیاز بازار کار کشور عراق اشاره کرد.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه بیان داشت: در حوزه روابط کار، همکاری در تهیه چارچوب کلی توانایی ها و صلاحیت ها NQF از دیگر زمینه های همکاری سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور است.
وی بیان داشت: همکاری و مبادله تجربیات کارشناسی در زمینه آموزش های حرفه ای و ارتقای توان معلولان و آسیب دیدگان، توانبخشی حرفه ای، برگزاری کارگاه های حمایتی، شیوه های خدمات مشاوره به معلولان، همکاری در زمینه تبادل تجهیزات کمک توانبخشی به معلولان و تبادل تجربیات راهکارهای حمایتی در موزد زنان و کودکان بی سرپرست از زمینه های همکاری سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در بخش امور حمایتی و توانمندسازی توافق نامه مذکور است.
شایان ذکر است مذکور در دو نسخه به زبان های فارسی و عربی تهیه شده است که هر دو از اعتبار یکسان برخوردارند.
پایان پیام/
نظر شما