به گزارش خبرگزاری شبستان٬ راوی خاطرات، سردار علی ناصری مسئول اطلاعات عملیات لشکر هفت ولیعصر(عج)، جانشین مرکز اطلاعات عملیات قرارگاه کربلا، فرمانده تیپ 6 امام حسن عسگری (ع) و جانشین قرارگاه نصر بوده که سرانجام در تیرماه سال 1385 بازنشسته شده و خاطرات وی که حاصل ماه ها گفت و گو و مصاحبههای طولانی او با یاحسینی، گردآورنده کتاب است.
یاحسینی درباره این کتاب اظهار دارد: برای تدوین این کتاب حدود 70 ساعت مصاحبه با سردار ناصری انجام شد. محتوای این کتاب دربرگیرنده دوران کودکی و نوجوانی ناصری در جاهای مختلف اهواز و روستاهای حومه است. پیروزی انقلاب اسلامی، جذب ایشان به سپاه، شروع جنگ تحمیلی و حضور ایشان در جنگ و مخصوصاً قرارگاه سری نصرت از دیگر بخشهای کتاب است.
وی ادامه داد: ناصری بعد از عملیات خیبر و قبل از عملیات بدر به اسارت درمیآید و حدود 4 سال با نام مستعار اسیر عراق بوده و هر لحظه احتمال این بوده که نامش فاش شود و جانش به خطر بیفتد. در مجموع کتاب جالبی است که نکات ناگفته و بیان نشدهای از هشت سال جنگ تحمیلی را روایت میکند.
تدوینگر کتاب پنهان زیر باران در مورد علت انتخاب نام کتاب همچنین تصریح نمود: یک برش از این کتاب چند سال پیش با عنوان «پنهان زیر باران» منتشر شد. در قسمتی از این مجموعه، سردار ناصری و عدهای دیگر برای شناسایی به خرمشهر میروند و با کمین عراقیها مواجه میشوند و مجبور میشوند زیر باران بمانند تا عراقیها بروند و اینها نجات پیدا کنند. این قسمت تحت عنوان «پنهان زیر باران» چاپ شد. همچنین باران در اینجا یک حالت استعارهای دارد هم بلاست و هم نعمت و زیر باران یعنی زیر تیغ جنگ ماندن.
در مقدمه این کتاب آمده است: این کتاب خاطرات مرد بلندبالایی است که آشنای ایل مردان روزگار خود است، اما پیش از همه ما این نیزارهای هور هستند که او را میشناسند و حتی نام کوچکش را میدانند. این آبراههای باریک و پیچ در پیچ هستند که نگاه تیزبین او را در لابه لای چولانها نگه داشتهاند، تا روزی گواهی بدهند که مردی تنها و جسور این آبگرفتگیهای مرموز را در مه و در شرجی، وجب به وجب شناسایی کرده است....
گفتنی است،کتاب «پنهان زیر باران» تولید دفتر ادبیات و هنر مقاومت حوزه هنری است که در 496 صفحه و شمارگان 2200 نسخه توسط انتشارت سوره مهر به چاپ نهم رسیده است.
پایان پیام/
نظر شما