به گزارش خبرگزاری شبستان،یکشنبه 14 آبان ماه در جلسه کمیتههای کارگروه فناوری نوین وزارت علوم، قرار بر حذف 14 رشته قدیمی و ایجاد 28 رشته جدید در حوزه انرژی شد.
همچنین سرفصلها و محتوای درسی طی دورههای 5 ساله و پس از نیازسنجی تغییر خواهد کرد.
تولید گرافن مایع در دانشگاه امیرکبیر
دوشنبه گذشته خبر تولید گرافن مایع با روشی جدید توسط محققان دانشگاه امیرکبیر منتشر شد. در این روش گرافن با روش کندگی لیزری در محیط نیتروژن مایع به گونه ای که تاکنون در دنیا انجام نشده تولید شده است. در این روش در شرایط مناسب پرتودهی لیزری و با استفاده از یک مایع دما پایین مثل نیتروژن مایع، گرافن تولید میشود.
ایجاد رشتههای مرتبط با نهجالبلاغه
در هفته گذشته غلامرضا خواجهسروی، معاون فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در مراسم اولین جشنواره ملی پایاننامههای حوزه غدیر از ایجاد رشتههای مرتبط با غدیر و نهجالبلاغه خبر داد و گفت: با تجدیدنظر در سرفصلهای گروه انسانی، ایجاد سرفصلهای جدید آموزشی مدنظر است، تا ضمن تربیت نیروهای آموزشدیده در موضوعات غدیر و نهجالبلاغه فضای محیط دانشگاهها نیز تحت تأثیر قرار گرفته و با الگوگیری از حکومت علوی فضایی علوی بر جامعه حاکم شود.
Tnews در دسترس عموم
سهشنبه 16 آبان در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، موتور جستوجوی Tnews رونمایی شد. این موتور جستوجو که توسط شرکت دانشبنیان این پارک در مدت 6 سال طراحی و ساخته شده قابلیت جستوجوی اخبارهای داخلی و منتشرشده روی تمامی سایتهای خبری و مطبوعات را دارد.
آت ست تا پایان امسال در آسمان
صبح روز چهارشنبه 17 آبان، علیرضا رهایی از پرتاب ماهواره آت ست، تا پایان امسال خبر داد و گفت: پرتاب این ماهواره از 6 ماه گذشته در دستور کار دانشگاه قرار گرفته و در حال هماهنگی برای پرتاب این ماهواره با سازمان فضایی کشور هستیم.
ماهواره امیرکبیر در مدار 661 کیلومتری زمین قرار خواهد گرفت و ارتفاع آن از ماهوارههای نوید دانشگاه علم و صنعت، امید و ماهواره صنعت شریف بیشتر است.
پایان پیام/
نظر شما