صنعت نساجی نیازمند همکاری دانشگاه و صنعت است

رئیس دانشگاه امیرکبیر گفت: برای ایجاد تحول در صنعت نساجی کشور می بایست همکاری های عمیق تری بین مجامع علمی و دانشگاهی و صنایع و اصناف ایجاد شود.

به گزارش خبرنگار شبستان دکتر "علیرضا رهایی" روز چهارشنبه در همایش "ژئوسنتتیک ها و روشهای تولید" در دانشگاه امیرکبیر اظهار داشت: برون رفت از شرایط فعلی نیاز به همکاری نزدیک و همفکری را می طلبد.


وی ابراز امیدواری کرد که با انجام پژوهش های کاربردی در این عرصه زیربنای هر توسعه در این صنعت با هسته دانشگاه انجام شود.


رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به تحول های رخ داده در صنعت هوافضای کشور تاکید کرد: این تحول ها در عرصه هوافضای کشور مرهون فعالیت ها وتوسعه های علمی و ارتباط نزدیک میان صنعت و دانشگاه است که این صنعت از واردات بسته های آماده به یک صنعت خودساخته و در حال پیشرفت تبدیل شده است.


رئیس کانون هماهنگی دانش و صنعت نساجی درباره فعالیت های این کانون گفت: کانون هماهنگی دانش و صنعت نساجی کشور از سه سال گذشته و با هماهنگی و همفکری ایجاد شده است و یکی از موارد فعالیت آن شناسایی چالش های پیش روی صنعت نساجی کشور است.


وی افزود: نقشه جامع راه کانون هماهنگی دانش وصنعت نساجی کشور در مرحله طراحی و تدوین نهایی است.


به گفته رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه یکی از کاربردهای " ژئوسنتتیک" در صنعت راه و ساختمان است، خاطرنشان کرد: توسعه در بخش فعالیت عمرانی در یک کشور نشان دهنده پیشرفت یک کشور بوده و ایجاد اشتغال را به همراه دارد و از سوی دیگر با بکاربردن روش های جدید در این بخش علاوه بر پایداری سازه ها، هزینه های کمتری را به دنبال دارد.


وی افزود: به دنبال تولید مواد پلیمری تحول خوبی در عرصه راه و ساختمان رخ داده است و فرآیند مسلح سازی خاک و سازه در این عرصه رخ داده است.


سیمنار " ژئوسنتتیک ها و روشهای تولید" امروز در دانشگاه امیرکبیر برگزار شد

 

پایان پیام/

کد خبر 192506

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha