پیشرفت فرهنگ، نیازمند فکر و ایده های جدید است

استاندار کرمان با اشاره به اهمیت فکر و ایده های جدید در پیشرفت فرهنگ، اظهارداشت: انجام پژوهش و تحقیقات کاربردی در زمینه کتاب و کتابخوانی در پیشرفت فرهنگ تاثیر گذار است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمان، استاندار کرمان، در جلسه بیستیمن دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی با اشاره به وضعیت کتابخوانی در جامعه با تأکید بر اینکه باید جامعه را معتاد به مطالعه کرد، گفت: در این زمینه انجام پژوهش و تحقیقات کاربردی بسیار موثر است.


اسماعیل نجار، برنامه های اجرا شده در حوزه کتاب و کتابخوانی را بیشتر کلیشه ای دانست و افزود: در حالیکه نمایشگاه های کتاب باید محل ارائه تازه های نشر باشد اما می بینیم این نمایشگاه ها تبدیل به فروشگاه های بزرگ کتاب شدند که هر ساله کتاب های تکراری را عرضه می کنند.


وی با انتقاد از اینکه متأسفانه در حوزه فرهنگ فکر و ایده های تازه کمتر وجود دارد، دلیل عدم پیشرفت های قابل ملاحظه در این بخش را ناشی از همین موضوع دانست و گفت: حوزه فرهنگ به دلیل اهمیت و جایگاهی که دارد همیشه مورد نقد هم هست.
 

نماینده عالی دولت در استان کرمان، بردن کتاب به مساجد و اماکن عمومی را در راستای ترویج کتابخوانی مورد تأکید قرار داد و افزود: استفاده از فضای مطالعاتی مجازی هم خوب است گرچه هرگز جای کتاب را پر نمی کند.


وی نقش صدا و سیما در ترویج کتاب و کتابخوانی با معرفی تازه های نشر را بسیار مؤثر دانست و افزود: قرار دادن کتاب های کوتاه و قطعه جیبی در اماکن عمومی بسیار سودمند است.
 

استاندار کرمان، معرفی بعضی از تازه های نشر توسط بزرگان را در اقبال عمومی به این کتاب ها بسیار مؤثر خواند و در این زمینه با مثال زدن کتاب ارزشمند "دا" یکی از علت های تجدید چاپ بی نظیر این مجموعه را معرفی آن توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی عنوان کرد.


استاندار کرمان پیشنهاد کرد: در هفته کتاب مسئولان و روحانیت به صورت نمادین در کتابخانه های استان حضور یافته و جهت تشویق عموم، ساعتی را به مطالعه بگذرانند.

 

 


پایان پیام/

کد خبر 192222

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha