یادگیری مفاهیم قرآنی بسیاری از مشکلات جامعه را کاهش می دهد

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان زنجان با اشاره به طرح ریشه کنی بیسوادی قرآنی در زنجان، گفت: یادگیری مفاهیم قرآنی بسیاری از مشکلات جامعه را کاهش می دهد

به گزارش خبر گزاری شبستان از زنجان، حجت الاسلام علی دشتکی مدیر کل تبلیغات اسلامی استان زنجان ظهر امروز(16آبان) در جلسه ستاد راهبردی در استانداری گفت: طرح ریشه کنی بیسوادی در نوع خود بسیار بی نظیربوده است.

 

این مقام مسئول با اشاره به اینکه مشارکت های دستگاه های مختلف به گونه ای صورت می گیرد که آمار ها به صورت تکراری ارائه داده نشوند، خاطرنشان کرد:سرعت کار در حوزه فعالیت های قرانی در استان بسیار بالا است.

 

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان زنجان با اشاره به اینکه استان زنجان تنها استانی است که از ظرفیت قرآنی خود به خوبی استفاده کرده است، اذعان کرد: آشنایی مردم از قرائت صحیح قرآن کریم، ارتقاء سطح کمی و کیفی علاقه مندان به قرائت کلام الله مجید، زمینه سازی در جهت پرداختن به مراتب بالاتر قرآن کریم و ایجاد بستر مناسب برای علاقه مندان را از اهداف این طرح خواند.

 

حجت الاسلام دشتکی با بیان اینکه در سال های اخیر نگاه مسئولان به امور فرهنگی یک نگاه ویژه بوده است، اذعان کرد: متوالیان فرهنگی باید به خوبی مورد تشویق قرار گیرند تا بتوانند در برنامه ریزی و اجرای کارهای فرهنگی تاثیر گذار قدم بردارند.

 

این مقام مسئول با بیان اینکه سال گذشته 20 طرح فرهنگی اجرایی شد، افزود: نمایشگاه بین المللی فرهنگ عاشورایی، طرح ریشه کنی بیسوادی، توسعه فعالیت ها در فضای مجازی، باشگاه نگاه جوان، گفتمان های دانشجویی، بر بال ملائک و امیر گل ها را از مهم ترین طرح های اجرایی سال گذشته عنوان کرد.

 

وی در ادامه گفت: اولویت در کارهای فرهنگی بحث مدیریت تعاملی و هماهنگی با دستگاه ها است.
 

این مقام مسئول با اشاره به نمایشگاه فرهنگ عاشورایی گفت: ترویج فرهنگ عاشورایی، معرفی آثار دینی و پرهیز از خرافات، ایجاد زمینه برای آشنایی هنرمندان عرصه های مختلف فرهنگ اسلامی و ارائه محصولات فرهنگی اصیل و سنتی ازمهم ترین اهداف نمایشگاه است.
 

این مقام مسئول در پایان گفت: در طرح ریشه کنی بیسوادی مربیان با انگیزه پاک و نیروی قرانی و با کمترین هزینه طرح را با گام های بلند پیش می برند.
 

پایان پیام/
 

کد خبر 192006

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha