به گزارش خبرنگار شبستان، صفایی، مدیرعامل سازمان میادین میوه و ترهبار در پانصد و پنجمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران با ارایه گزارشی از عملکرد این سازمان گفت: در برنامه پنجم توسعه به ساماندهی محصولات تأکید بسیاری شده و با تعاملات صورتگرفته با شورای شهر در تصویب مصوبه ساماندهی و ارتقای کیفیت محصولات قابل عرضه از طریق سازمان میادین میوه و ترهبار در اواخر سال 88 مجالی برای ساماندهی محصولات پروتئینی دیده شده است.
وی با اشاره به کارهای صورتگرفته طی سه سال گذشته اظهار کرد: پایش و کنترل محصولات در تهران، ایمنیسازی مواد غذایی و عرضه تدریجی محصولات سالم از جمله اقدامات مهم طی این سه سال بوده است.
مدیرعامل سازمان میادین میوه و ترهبار ادامه داد: راهاندازی بانک اطلاعات مربوط به تولیدکنندگان محصولات استاندارد و ثبت آن در سامانه یکی دیگر از اقدامات صورتگرفته در جهت ارتقای کیفیت بوده است.
وی خاطرنشان کرد: یکی دیگر از برنامههایی را که مدنظر داریم افزایش عرضه محصولات کیفی در میادین میوه و ترهبار است که در سه سال تا پایان سال به طور کامل صورت خواهد گرفت.
مرغ بدون شناسنامه در بازار عرضه نمیشود
صفایی در ادامه با اشاره به اینکه در کل بازار تهران مرغ بدون شناسنامه عرضه نمیشود، گفت: تمامی مرغها دارای کد رهگیری و پیگیری هستند و به وسیله آن میتوانیم تولیدکننده آن را شناسایی و پیگیری کنیم.
انتقاد احمدی نژاد به قیمت مرغ در میادین میوه و تره بار
در این جلسه پروین احمدینژاد، نسبت به گرانبودن دو و نیم برابری قیمت مرغ ارگانیک در میادین میوه و ترهبار گفت: در برخی از میادین مرغ ارگانیک با قیمت دو و نیم برابری عرضه میشود که باید نسبت به آنها نظارت صورت گیرد.
صفایی در پاسخ به اعتراض احمدینژاد گفت: مرغهای فاقد آنتیبیوتیک به دلیل محدودیت در میزان تراکم جوجهها و تولید، قیمت بیشتری به نسبت سایر مرغها دارند.
وی افزود: به طور متوسط به دلیل هزینه دو تا سه میلیون تومانی کنترل در مزارع ارگانیک قیمت این محصولات 30 الی 40 درصد بیشتر از سایر محصولات است.
واردات گوشت از استرالیا با ارز مرجع
وی همچنین با اشاره به ورود گوشت گرم از کشور استرالیا اظهار کرد: به دلیل اینکه این گوشت با ارز مرجع وارد کشور میشود با قیمت محصولات داخلی مطابقت دارد و با کمک ستاد تنظیم بازار از طریق دو شرکت واردکننده به صورت مستقیم از استرالیا وارد میشود.
عدم بهره برداری از کارخانه ظروف یکبار مصرف به دلیل تامین نشدن برق
وی در خصوص سؤال معصومه آباد یکی از اعضای شورای شهر در خصوص عدم بهرهبرداری از کارخانه ظروف یکبار مصرف گفت: این کارخانه باید راهاندازی میشد که به دلیل عدم تکمیل برق تاکنون راهاندازی نشده است و درصددیم تا ژنراتورهای مورد نیاز آن را تأمین و با در اختیار قرار دادن آن سرمایهگذار خصوصی بتواند آن را راهاندازی کند.
پایان پیام/
نظر شما