مبلغان با مسلح کردن خود به دانش روز از فرهنگ دینی پاسداری کنند

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین گفت: مبلغان به عنوان کسانی که می خواهند از فرهنگ دینی مرزبانی کنند باید با مسلح کردن خود به اطلاعات روز، اندیشه های اسلامی را تقویت و گسترش دهند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، حجت الاسلام علی نعمت الهی، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین در همایش روحانیون مستقر و طرح هجرت استان بیان کرد: تعامل روحانیون مستقر و طرح هجرت باعث تبادل بیشتر آرا و اندیشه ها می شود.
 

وی ادامه داد: همه ما موظف هستیم در فرصت‌هایی مانند غدیر، اندیشه ولایت را به عنوان کلیدی‌ترین محور تفکر شیعی به شکلی شایسته در جامعه مطرح کنیم.
 

مدیرکل تبلیغات اسلامی قزوین با اشاره به عید سعید غدیر خم خاطرنشان کرد: مسئله ولایت محصول تلاش سالیان سال بوده و بر ما واجب است که با تشریح و تبیین دقیق و عمیق آن، زمینه را برای تقویت بیشتر فراهم کنیم.
 

وی عنوان کرد: انقلاب شکوهمند اسلامی، ماحصل مجاهدت‌ها و شهادت‌هاست و این تفکر بالنده، پویا و احیاگر شیعی، همواره در کانون حملات دشمن بوده است و بررسی روند تاریخی آن نیز گویای این واقعیت است.
 

نعمت الهی تصریح کرد: با تبلور و درخشش انقلاب اسلامی که به عنوان یک مدل حکومتی موفق با تلفیق معنویت در کنار مادیت است، هجمه ها و حملات دشمنان نیز به صورت هدفمند و طراحی شده شدت گرفت.
 

وی تأکید کرد: دشمن همه امکانات و ظرفیت موجود را به کار گرفته تا کفر و اسلام ستیزی خود را اثبات کند؛ بنابراین مبلغان به عنوان کسانی که می خواهند از حدود و ثغور فرهنگ دینی مرزبانی کنند، باید با مسلح کردن خود به اطلاعات روز و آمیختن آن با هنر پاسخگوئی به شبهات، اندیشه های اسلامی را تقویت و گسترش دهند.
 

مدیرکل تبلیغات اسلامی قزوین عنوان کرد: در همین راستا ضرورت دارد تعامل میان روحانیان مستقر و طرح هجرت روز به‌ روز بیشتر شود که برگزاری این نشست ها و همایش ها باعث برقراری مراودات بیشتر و تبادل اندیشه ها و آراء علما و اندیشمندان می‌شود.
 

به گزارش روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی استان قزوین، وی یادآور شد: دیدگاه ما در عرصه مدیریت فعالیت ها این است که کار باید انجام گیرد و عنوان هجرت یا مستقر مهم نیست و امیدواریم با برگزاری بیشتر این نشست‌ها و کارگاه‌ها بتوانیم دامنه تأثیر‌گذاری روحانیان و مبلغان را بالا ببریم.
 

وی خاطرنشان کرد: باید با مدیریت فرهنگی و برقراری ارتباط عاطفی و احساسی، با بهره گیری از ظرفیت عقلانی با مخاطب خود زمینه جذب و هدایت او را فراهم کنیم.
 

پایان پیام/

کد خبر 191723

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha