به گزارش خبرگزاری شبستان، شفیع آقامحمدیان در پیامی به ششمین جشنواره بین المللی سینماحقیقت عنوان کرد: با توجه به شرایط موجود جهان و بیان حکیمانه رهبر فرزانه انقلاب اسلامی که فرمودند: «جهان در حال عبور از یک گردنهی تاریخ ساز است»؛ بر اهالی سرزمین هنرهای نمایشی و خاصه فیلمسازان مستند فرض و وظیفه است که همت کنند و این اتفاقات و دگرگونی های عمیق را بگونهای به تصویر بکشند که همچون گذشته، این آثار نیز برای آینده سرمایه فرهنگی ماندگار تلقی شود. برای داشتن چنین آثار عمیق و فتح قلهی سینمای ارزشی جهان به عاشقانی نیاز است که در فکر سود و زیان نباشند و سینما و هنر را منبع درآمد تلقی نکنند و تنها برای ثبت جلوههای حق، مطالبه عدالت و تجلی صفات خداوند توسط دوربین تلاش کنند.
به گزارش روابط عمومی جشنواره بین المللی سینماحقیقت، متن کامل پیام شفیع آقامحمدیان به این شرح است:
به نام خدا
وَ ما خَلقتُ الْجِنََّ وَ الاْنِسَ اِلا لِیَعبُدُون سوره 51 (آیه 56)
در ازل پرتو حسنش ز تجلی دم زد عشق پیدا شد و آتش به همه عالم زد
بواقع جهان و آنچه در آن موجود میباشد بر مدار عشق میچرخد. به بیان دیگر هستی و خلقت به دنبال معشوق یا همان معبود سرگشته و سرگردان میباشد. طبعاً جایگاه و شأن انسان در این گستره، رفیع و دست نایافتنی است؛ چرا که مسیر او به سمت معبود، همان بندگی یا به تعبیر عرفانی عاشقی است. البته طی این راه بسی صعب و پُر از سنگلاخ و خار مغیلان و سختی و خطر مینماید که قطعاً جز با پای عاشقی نتوان آن را پیمود. البته نمودها و جلوههای آن دلگرمکننده و شیرین است؛ از جمله رحمت، لطافت، عزت، حق و حقیقت، عدالت و برتر از آن قسط، ایثار و در نهایت وادی شهادت که مخصوص خاصان است.
حال به نظر میرسد چندی است کار جهان دگرگون شده و بعضی از جلوه های عشق دوباره خودنمایی می کند؛ مطالبه حق، عدالت، مساوات و... همه آنچه در فرهنگ ناب اسلام موجود است. چه بسا جذابیت این جلوه است که دشمنان عشق و بندگی را به عکسالعمل واداشته، توهین به مقدسات و مقدسان خاصه رسول اکرم(ص)، هیچ دلیلی جز نشر تنفر و اخلاق شیطانی ندارد.
حال این ماییم و دنیای متلاطم تشنه کام حقیقت و بارهای زمین ماندهی فراوان در عرصه فیلم و سینما بخصوص سینمای مستند، جا دارد یکبار دیگر جایگاه هنرهای نمایشی (فیلم و سینما) و فیلمسازان فهیم را در شرایط موجود جهان تعریف کنیم و براساس آن افق جدیدی را در عرصه تجربههای نو و متفاوت ترسیم نماییم، چون به نظر میرسد با دیدگاه و چهارچوب قبلی به نیازهای روز نمیتوان پاسخ گفت.
با توجه به شرایط موجود جهان و بیان حکیمانه رهبر فرزانه انقلاب اسلامی که «جهان در حال عبور از یک گردنهی تاریخ ساز است» بر اهالی سرزمین هنرهای نمایشی و خاصه فیلمسازان داستانی و مستند فرض و وظیفه است که همت کنند و این اتفاقات و دگرگونی های عمیق را بگونهای به تصویر بکشند که همچون گذشته، این آثار نیز برای آینده سرمایه فرهنگی ماندگار تلقی شود. برای داشتن چنین آثار عمیق و فتح قلهی سینمای ارزشی جهان به عاشقانی نیاز است که در فکر سود و زیان نباشند و سینما و هنر را منبع درآمد تلقی نکنند و تنها برای ثبت جلوههای حق، مطالبه عدالت و تجلی صفات خداوند توسط دوربین تلاش کنند. در این مسیر است که ثبت تصویری مظالم موجود همچون کشتار مسلمانان در میانمار، جنایات صهیونیست ها در فلسطین، سرکوب مسلمانان در بحرین و عربستان وظیفه فیلمساز عاشق است، این عنصر هنرمند تلاش میکند در عرصه جنگ نرم فرهنگی و هنری در ایران و جهان، طرف حق را بگیرد تا در آینده جهان عدالت و شاهین آن حقیقت در جلوه ناب خود، پرتو افشانی کند. امیدوارم در این مسیر دست به دست هم دهیم و بتوانیم نویدبخش تمدن نوین اسلامی باشیم. بحث را با این شعر حکیمانه پایان می دهم .
گفته بودم چوبیایی غم دل با تو بگویم/ چه بگویم که غم از دل برود چون تو بیایی
پایان پیام/
نظر شما